Ali sad bar ličim na ljudsko biće, prije četiri g nakon raskida nebraka, i tad u tinejđerskim danima bila sam izgledala kao anoreksična. Jeza me prolazi od nekih fotki zato sam ih većinu obrisala.
Koji shrinkflation, uzela sam čokoladno medene štrudlice u Konzumu i oni su ostavili istu kutiju, veća cijena, manje štrudlica. Samo ih je šest bilo!
Ovo je istina, sve sto je napisala sirius.
Zaista svaka ti čast
Ali mislim da se sad trebas posvetit sebi i svome zdravlju jer ti si najbitnija karika u životu svoje djece. Trebas i sebe podići na toj ljestvici gore prema vrhu jer bez tebe ništa. Nadam se da ćeš promjenom životnog stila i posvećivanjem više pažnje sebi (jer ti to zaslužuješ) riješiti glavobolje, stalni umor, sinuse, padove imuniteta...i vratit si energiju i elan i opcenito se bolje osjecati. Sve će biti dobro, uostalom pogledaj koliko si toga već postigla sve potpuno sama.![]()
Posljednje uređivanje od Lili75 : 30.10.2024. at 19:01
Dukatov maslac 250 g je 5€, kaj je to peterostruko povećanje cijena u pet godina?
Posljednje uređivanje od zutaminuta : 29.11.2024. at 07:11
Imaš lijepo analizu objavljenu:
Opravdanja su da su sirovine poskupile itd, a očito je da prerađivači značajno manju dobit ostvaruju od trgovaca. Pritom od prerađivača najviše zarađuje naftna (ina) i farmaceutska (Pliva). Ina sama drži cca 12% neto dobiti.Najveća neto dobit ostvarena je kod poduzetnika u trgovini na veliko i malo, u iznosu od 2,1 milijardu eura. Na drugom su mjestu poduzetnici prerađivačke industrije s 1,9 milijardi eura, a na trećem poduzetnici u stručnim, znanstvenim i tehničkim djelatnostima, s 914,6 milijuna eura.
Poduzetnici u stručnim, znanstvenim i tehničkim djelatnostima zarađuju značajno manje, a moj osobni osjećaj, ne vidim podatke, je da tu privatne poliklinike najviše okrenu novca. Sve ostalo nam je očito nebitno.
https://www.novilist.hr/novosti/gosp...e-eura-dobiti/
Posljednje uređivanje od Jelena : 29.11.2024. at 08:34
Imala sam najbolju želju radit moje tjestenine al klinac neće kaže da su ljigavi, osuđena sam na kupovnu tjesteninu. :'((((
Baš te briga, njemu daj kupovnu, a sebi i curama domaću. Pod hitno ih dresiraj da se sami snalaze. Juhu može sam zakuhati s kakvom god tjesteninom.
Eno mog starijeg u kuhinji, priprema nešto jer ne voli varivo od tikvica pa se mora snaći. Ili će ugrijati ostatke rižota 8 piletinu od jučer ili će kuhati gotovu juhu s puno rezanaca koju mi ostali jedemo rijetko. Tja, kako god... Uvijek je to tako, nekome ne paše. Nemoj time razbijati glavu. Kupi mu mesni narezaki juhe iz vrećice, garantirano bez prirodnih sastojaka... Ne jede to svaki dan, nego samo kad mu ručak ne paše.
Peterlin , misilm da su tvoja ( i moja) djeca i klinci od zute jedno 20 godina razlike. Tako da ima jos 10 godina vremena za trening.![]()
koliko god da je smiješno, malo mi je i paradoksalno da se imigranti ponašaju kao turisti. al kako je sve krenulo....![]()
Sad su ograničili cijene i piše 250g maslaca 3€. Voljela bih ako netko nađe neko pravo sniženje maslaca na cijene prije covida, rata, eura, inflacije, a to je cijena od ispod 10€ po kili maslaca da javi ovdje ili u pp.
Maslaca ima svuda po cca 2,50€ ili 2,80€ za 250g
Plodine, Spar - tamo ja kupujem i skoro uvijek ga ima po tim cijenama
U Lidlu maslac "Okusi zavičaja" 250 g 2,49 EUR.
Uzela u Konzuma neki dan za 2€ dva maslaca 250g. Trebala sam i više.
2€ jedan ili 2€ dva komada?
Da nije nina pitala i ja bi povezala da si kupila 2 maslaca svaki po 1 euro.
Onda za 4 eura 2 maslaca.
to bi bilo lijepo, ko zna kolko se može napravit doma maslaca kad bih recimo otišla po čru domaće mlijeko sirovo i tak ono, radila putar kak su ga moji
ah nostalgijo