Stranica 18 od 110 PrviPrvi ... 816171819202868 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 851 do 900 od 5539

Tema: antirecesijske mjere u vasem kucanstvu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj mamaduda prvotno napisa Vidi poruku
    ... ono što me baš žalosti u posljednje vrijeme što nam je preskupo otići na koju predstavu, izložbu, u zoo ... a tako volimo švrljati okolo ....

recimo voljela bi odvesti mlađu na Miffy, stariju ponovo u HNK, vikendom na klizanje, ovaj tjedan je Japanski tjedan u Mimari i da ne nabrajam dalje, samo za ovo nam treba 500 kn

da li ste se odrekli ovakvih događanja i da li vam to teško pada?
    Ovako točno isto i kod nas. Jako žalosno.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Mi smo godinama išli na lutkarske predstave u lokalnu knjižnicu (Vanda Vilić - prvi četvrtak u mjesecu, nema ulaznica nego kruži košara u koju ubaciš lovu ili bombone). Nije nam se dalo u ZKL (tamo smo bili samo dvaput i djeci se baš nije dopalo). Dio razloga bio je i ovo - ako odemo u centar, nas četvoro, bolje da ne računam koliko košta sve skupa s ulaznicama. Ovako, prošećemo se do lokacija u kvartu (ne samo knjižnica, ima i drugih sadržaja, na sreću) i to je bilo to.

Na klizanje smo i zaboravili - klinci kližu samo kod dede i bake izvan Zagreba, tamo to puno manje košta i nekako im je ljepše. U Zagrebu rolaju. Vodili smo ih i na klizanje, pa prestali, jer ih je smetala gužva. Tako je njihova odluka bila u smjeru štednje, a da nisu to ni znali. U zoo smo znali ići ponedjeljkom (obiteljski dan) kad je jeftinija karta, a u HNK idemo relativno rijetko pa to ipak prolazi.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 26.10.2010. at 15:04

mamaduda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

ovo što sam navela su ustvari bili samo neki primjeri, ono što je nama trenutno interesantno

ustvari je puno teže kad živiš malo van grada, npr. naša knjižnica baš i nema nekih interesantinih događanja, pogotovo besplatnih

kćeri imaju svaka po jednu aktivnost koju plaćamo, ponekad odemo na neku predstavu ili negdje, ali voljela bi da je ćešće i da ne moramo baš svaku ideju preokrenuti 10 puta

Cocolina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Za sada još možemo ići na predstave i ZOO.
    Svaki mjesec nešto i tako guramo iz mjeseca u mjesec.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mi odemo na luksuz, vožnju biciklom katkad, 20 kn po osobi, ja i mlađi na 1 biku, veći na drugu

Cocolina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Naravno svima je tako i voljeli bismo da ne moramo preokrenuti x puta svaku kunu ali takva nam je stvarnost.
    Kada živimo u us...oj državi.
    Ali odbijam pomisao da se odreknem svega da bi uštedjela par kuna.Samo je jedan život.

mamaduda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Cocolina prvotno napisa Vidi poruku
    Ali odbijam pomisao da se odreknem svega da bi uštedjela par kuna.Samo je jedan život.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

X

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja sam do sutra u onoj fazi "samo se jednom živi". Ta faza uvijek traje 2 mjeseca i tad si priuštim sve što želim...od sutra smo opet u fazi štednje :D Potaknuti time, danas je nacionalni blagdan u Austriji i išli smo besplatno u muzej

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

što se predstava tiče, u Zagrebu postoji amatersko kazalište LET koje nedjeljom prijepodne ima predstave za djecu. karta se ne plaća, nego u košaricu staviš koliko želiš/možeš. predstave traju oko pola sata i znaju biti jako zanimljive.

lasada avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Preokrenem 2 x svaku kunu u ruci nažalost jer samo je 1 plaća nas je troje a starci do nas su nezaposleni i bolesni pa su tu i duple režije. Imam sreće da sam radila 2 mjeseca i zaradila neku lovu za izdržati preko zime i našla dodatni posao na sat vremena za 750 kuna / mjesec i to me veseli da imam za kupiti djetetu što treba i za hranu.
    Odavno sam shvatila da se stvari neće same promijeniti nego ih čovjek treba sam mijenjati / pokrenuti, i zato sam sama uzela stvar u svoje ruke i radim sve što nađem bez obziru na svoje obrazovanje, ništa me nioje sram pa tako niti čišćenja soba niti poslovnih prostora, bitno da je posao i da se plati, makar je sve to bez i dana prijave / radnog staža.
    Uglavnom preživljavamo, to mogu reći.

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Birala sam ostati doma s djecom, i ako se nečega odričem zbog toga - odričem se bez da se uopće osvrćem.
    Mene je ova i recesija i svojeručno odricanje tako oslobodilo, obogatilo, pojednostavilo da mi je uopće smiješno plakati nad time da li mogu ovo ili ono kupiti ili ići negdje ili ne.
    Sve bitno je na mjestu, pa onda detalje mogu, a ne moram razmještatii kad i kako mi paše.
    Ako ima besplatnih predstava (a ima) - prvo idem na njih.
    Ako ima besplatnih sadržaja - prvo njih iskoristim.
    Ako baš nema - odaberem nešto kvalitetno i u tome uživamo.
    Vidim da klinci puno više cijene i uživaju u sporadičnijim sadržajima, nego što su uživali kad smo stalno negdje nešto išli, gledali. Znali su sjedit u kazalištu, i jedva čekat da prođe.
    Sad idemo na te zabave nekoliko puta mjesečno, i jako se raduju.
    Nije svako zlo za zlo.

Cocolina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

[QUOTE=Ifigenija;1728170]
    Mene je ova i recesija i svojeručno odricanje tako oslobodilo, obogatilo, pojednostavilo da mi je uopće smiješno plakati nad time da li mogu ovo ili ono kupiti ili ići negdje ili ne.

X veliki kao kuća na ovo.

I ja sam se u nekom pogledu promijenila.Oslobodila.
    Racionalnije trošim ali ipak si ponekad priuštim neke stvarčice.I dijetetu.I mužu.

Treba uživati u životu u trenutku.
    Mada neki postovi od prije x mjeseci od jedne forumašice na ovoj temi su me ostavili u .

I ne želim takav život.Definitivno nikada neću tako razmišljati. Škrte ljude ne podnosim baš najbolje.
    Posljednje uređivanje od Cocolina : 27.10.2010. at 15:14

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Racionalnije trošim ali ipak si ponekad priuštim neke stvarčice.I dijetetu.I mužu.

Treba uživati u životu u trenutku.
    Tako i ja.
    A danas sam si priuštila poklon. Nešto kao minijatura kuće za lutke, sa malim krasnim figuricama, svijetlom, detaljima. Apsolutno nepotrebno i skupo ( malo više od 400 kn ). Služi samo za gledati u nju.

Ali, tako ju je divno gledati. Ja sam toliko sretna, jer tako nešto želim gooodinama i uvijek je bilo važnijih stvari. Ima i sad važnijih stvari, ali uštedit ću na nečem drugom.

Zar ne da se može i sebe počastiti?

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku

Aspolutno!

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ma sve je to super, zaista, treba uživtati u životu, u sitnicama, prituštiti si ako možeš, ali kad više ne znaš na čemu bi uštedio, a stvarno nemaš love, e onda se baš ražalostim.
    Evo, ja ne radim, firma otišla u stečaj prije nego sam rodila. Primam još naknadu s biroa i želim što dulje ostati s djetetom kod kuće (barem do njezine druge godine). MM radi, a kad platimo kredit za stan, režije ostane 2000 kuna.
    Onda se s druge strane tješim i mislim, pa neki ljudi s tom lovom žive cijeli mjesec, plaćaju i režije, i hranu.
    Pa mogla bih uštedjeti na ovome, na onome, onda shvatiš da si toliko minimalizirao svoje potrebe, da ti odjednom više ništa ne treba i bude ti žao kada dođeš do police sa slikovnicama i vidiš njih hrpu koje bi razveselile tvoje dijete, a to si sad ne možeš priuštiti (istina, ima i hrpu kod kuće, ali eto...).

A mjere štednje od idućeg mjeseca će biti biowashball.

Cocolina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku

Naravno!
    Ponekad se čovjek treba počastiti.

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Iskrena da budem - za sve vas žalosne zbog toga što ne možete na te predstave, Trešnje i ostalo - moja djeca uopće nisu voljela ići u Trešnju. Ja sam, ponesena općim mijenjenm, forsirala onu Miffy, a klinac (mala je bila beba) je znao imati tantrum na samu pomisao Miffy. Dođemo obiteljski, upucamo neku lovu, i onda dijete bjesni u stolici , ja ga uvjeravam da je to super, a mi onda opet na Miffy. Ili u Žar pticu. Hit predstava je, pa se ide. A dijete što bjesni - pa valjda nije naspavan U Žar ptici su se osobito znali žaliti.

Mojima su najbolje predstave u manjim prostorima, i voli onaj neki amaterski štih, pa voli kad može lutkice dotaknuti, popeti se na pozornicu nakon predstave i čohati lutkice.

Kazalište DK Trešnjevka mu je najdraže, to mu je pojam kazališta.

I tako.

Nemojte gledati crnu stranu gledajte i vedru

U gradu stvarno ima puno zbivanja - u lokalnim knjižnicama, po domovima kulture, i prigodice posvuda bude uvijek nešto. Pratite informacije lokalnih domova kulture i klinfo.hr. Pretplatite se na newsleter doma za kulturu Dubrava (oni su mi najdraži dom kulture, imaju divne programe, klinci obožavaju taj prostor, sve je lijepo novo, ma sve pet).

Ovdje budu najave zgodnih, platnih i besplatnih doživljaja
    klifo.hr

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Ifigenija prvotno napisa Vidi poruku
    Iskrena da budem - za sve vas žalosne zbog toga što ne možete na te predstave, Trešnje i ostalo - moja djeca uopće nisu voljela ići u Trešnju. Ja sam, ponesena općim mijenjenm, forsirala onu Miffy, a klinac (mala je bila beba) je znao imati tantrum na samu pomisao Miffy. Dođemo obiteljski, upucamo neku lovu, i onda dijete bjesni u stolici , ja ga uvjeravam da je to super, a mi onda opet na Miffy. Ili u Žar pticu. Hit predstava je, pa se ide. A dijete što bjesni - pa valjda nije naspavan U Žar ptici su se osobito znali žaliti.

Mojima su najbolje predstave u manjim prostorima, i voli onaj neki amaterski štih, pa voli kad može lutkice dotaknuti, popeti se na pozornicu nakon predstave i čohati lutkice.

Kazalište DK Trešnjevka mu je najdraže, to mu je pojam kazališta.

I tako.

Nemojte gledati crnu stranu gledajte i vedru

U gradu stvarno ima puno zbivanja - u lokalnim knjižnicama, po domovima kulture, i prigodice posvuda bude uvijek nešto. Pratite informacije lokalnih domova kulture i klinfo.hr. Pretplatite se na newsleter doma za kulturu Dubrava (oni su mi najdraži dom kulture, imaju divne programe, klinci obožavaju taj prostor, sve je lijepo novo, ma sve pet).

Ovdje budu najave zgodnih, platnih i besplatnih doživljaja
    klifo.hr
    Slično iskustvo - mnoga su kazališta precijenjena, a predstave neprimjerene djeci. Od svega, ali baš od svega, moji su najsretniji bili (kao mali) s kazalištem LET (Vanda Vilić), dobro je prolazila Mala scena i ne mogu se sjetiti ničeg više što ih je oduševilo. Bolje prolaze koncerti.

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Slično iskustvo - mnoga su kazališta precijenjena, a predstave neprimjerene djeci. Od svega, ali baš od svega, moji su najsretniji bili (kao mali) s kazalištem LET (Vanda Vilić), dobro je prolazila Mala scena i ne mogu se sjetiti ničeg više što ih je oduševilo. Bolje prolaze koncerti.
    i meni se tako cini. ma ja uopce nemam dojam da je moje dijete nesto posebno uzivalo u kazalistima. je, bilo mu je zanimljivo u maloj sceni, ali da sad idemo svaki tjedan, pa ni svaki mjesec u kazaliste ne dolazi u obzir. to je veca gnjavaza nego korist. bolje je s djetetom napravit doma kazaliste. il bilo sto drugo. za tak malu djecu uopce nisu nesto izuzetno korisno te pasivne aktivnosti. i jos u zatvorenom prostoru. uh, necu vise
    Posljednje uređivanje od meda : 29.10.2010. at 11:53

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja se ovaj mjesec dva mogu tu i tamo počastiti, al to znači da kupujem nešto što me veseli, ponekad u to spada i odjeća/hrana.
    A doći će uskoro mjeseci kad ću imat više vremena ali i manje novca. TAda ću manje kupovat, više ću krpat, pravit...
    To ne znači da se ne mogu počastit. ))

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Moje dijete oduvijek jako voli kazalište, i kino, i istinski uživa u njima; ali sam ja već odavno - ne iz recesijskih razloga - isto reducirala odlaske u kino/kazalište/muzeje; jednostavno zato da to bude doživljaj, da se stigne 'proživjeti' viđeno, jer ako smo u subotu u kazalištu, u nedjelju ujutro u muzeju a popodne u kinu onda to više nije ništa posebno.

Što se tiče recesije - u Zgb stvarno ima dosta besplatnih sadržaja, a mi smo sada uveli i to da jedan odrasli ide sa djetetom na mjesta gdje se plaćaju karte (no pretpostavljam da to većini ljudi nije nikakva novost jer ne vidim baš puno parova roditelja da sjede sa djecom u kinu kao što je to nama bio običaj).

A inače baš su mi simpatični ovi postovi o tome da si nešto treba i priuštiti; možda označavaju početak izlaska iz recesije (i guverner kaže da smo sad u stagnaciji, barem to haha) - ja i ne mislim da treba štediti radi štednje, dapače tko može u recesiji baš treba trošiti (kao Clintonovi). Ali - mislim da je jako veliki broj ljudi danas prisiljen štediti i da si ne može priuštiti nikakve 'gušte'.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam počela kupovati hranu i higijenske potrepštine kad naletim na povoljnu cijenu, ne onaj čas kad mi zatreba.
    Samo ono što i inače kupujem .
    Danas sam kupila omekšivač od 3 l na akciji 10 kn manje od redovne cijene , tekući detergent 1+1 gratis ,
    2 paka zewe na akciji.
    E , kod wc papira sam uvijek birala jeftinije varijante od 12-13 kuna , ali , shvatila sam da mi pakovanje zewe traje
    točno triput više od pakovanja tih mojih papira.I da mi se puno bolje isplati.
    Kupila sam i brašna po 2 i nešto kn , i tjestenine po 3.99 ( koja je inače preko 7 ).
    Mliječne ( i sve Vindijine ) proizvode kupujem u njihovom diskontu . Stvarno su cijene diskontne.
    Dakle , ja i dalje kupujem proizvode kao i inače , ali unaprijed kad su povoljne cijene i velika pakovanja.

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj dalmatinka prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam počela kupovati hranu i higijenske potrepštine kad naletim na povoljnu cijenu, ne onaj čas kad mi zatreba.
    Samo ono što i inače kupujem .
    To je odličan sistem, ja ga prakticiram već dugo.

Najviše mi se isplati kad su u pitanju deterdženti za rublje - na akcijama znaju biti i dvostruko jeftiniji i tada kupim za idućih x mjeseci.
    Posljednje uređivanje od Sanja : 30.10.2010. at 11:31

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Dalmatinka, a i sve ostale - gdje ima diskont od Vindije? Ima li u Zagrebu?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

U Zadru ima na Putu Nina br 12 ,
    a tel imenik mi kaže da u ZG ima na adresi Slavenskog 8 , tel 01 3879450

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Dalmatinka, kakve su cijene?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pa , cijene su povoljne.
    Često imaju akcije , a meni je to jako blizu pa navratim.
    Recimo , njihov maslac sam nedavno kupila za nepunih 9 kn , dok je po dućanima obično oko 14.
    Onda imaju jogurt , uvijek je na akciji ili čvrsti ili tekući , bude ok 1.7 kn .
    Sirevi narezani po 200 gr ( gauda i sl) isto budu oko 7-8 kn .
    Također, sokovi su dosta povoljniji nego inače.
    Mlijeko je isto povoljnije nego u dućanima .

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Na Interliberu se isplati kupovati slikovnice, ja uvijek kupim i za svoje i za poklone. Zna biti za zbilja par kuna.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Super, hvala za info.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

A u Splitu?
    Googlam, al se ne mogu dosjetit nečeg, pa da mi izbaci nešto takvo

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Jel ima kakvih akcija za parfeme? Kao ono kad su bili bonovi u Gloriji (jel to bilo u Gloriji, ne sjećam se više...).?

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Jel ima kakvih akcija za parfeme? Kao ono kad su bili bonovi u Gloriji (jel to bilo u Gloriji, ne sjećam se više...).?
    Glorija Glam

Evo nešto aktualno:

Kozmo katalog (od 22.10.2010. do 11.11.2010.)

http://www.kozmo.hr/izdvojeno/prelistaj … talog-358/

Muller katalog (od 25.10.2010. do 06.11.2010.):

http://www.mueller.hr/pdf/prospekt/dr-2 … 010-hr.pdf

http://www.mueller.hr/pdf/prospekt/pf-1 … 010-hr.pdf

Dm,iako tu nema baš bogznašta

http://www.dm.euroart93.net/template...20za%20web.pdf

Bilo je 20.10. 40% popusta na SVE parfeme u Kozmu,uff..

Moj savjet je,ako nije prehitno,da pričekaš Božićno vrijeme, bit će svega.Prošle godine je Bipa imala par dana popust 30% na sve parfeme,a ionako ima puno povoljnije cijenu u odnosu na Iris, martimex i sl.parfumerije.

Ovo nije loša stranica,čeka se cca dva tjedna,može i kraće i dulje, ovisi jel ga imaju na lageru ili tek trebaju naručiti izvana. (Ako je ultrapopularan,onda dolazi brže)

http://www.webine.hr/

I tako...moj doprinos temi o antirecesijskim mjerama..

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

sutra je u kozmu 40% popust na sve muške parfeme

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Bipa, čini mi, se stvarno ima povoljnije cijene parfema - premda nije da sam uspoređivala, ali ne čini me se skupo, npr. gledala sam CK One i košta 200 kuna, i npr. Moschino Cheap&Chic onaj prvi (meni najbolji) oko 240 kuna.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

u limoniju je popust na ženske parfeme od 20 do 40%
    čuh na radiju danas

tko je spomenuo veronika maslac?
    nadam se da je ukusan i kvalitetan koliko je "povoljan"
    15.39kn danas u konzumu

ili nije bio istaknut zbog jeftine cijene, nego dobrog okusa?
    onda dobro
    ma nisam cicija, ja to onako
    ali skuplji je od najskupljeg kojeg sam kupovala do sada
    Posljednje uređivanje od AdioMare : 08.11.2010. at 20:59 Razlog: dodani navodni znakovi :D

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku

15.39kn danas u konzumu

onda dobro
    Ja vidjela u Mercatoru maslac za 20 kuna(250gr) i kaže prodavačica da se prodaje.

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

15.39kn danas u konzumu

onda dobro
    Možda je tako u drugim dućanima, ali kod njih na štandu je 10 kn.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj kljucic prvotno napisa Vidi poruku
    Možda je tako u drugim dućanima, ali kod njih na štandu je 10 kn.

Pakiranje od 1 kg košta 35 kn, pa kome treba za kolače. Može se i zamznuti pa vaditi po potrebi (za kolače).

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

15.39kn danas u konzumu

onda dobro
    veronikin maslac od 250g je na njiovom standu 10kn, slatko vrhnje od pola litre im je 14kn (usporedbe radi, 2dl od bayerlanda u casici je 10kn)... tako da se meni cini da ova razlika ide trgovcu u dzep..
    veronikinih standova ima na jarunskom placu, mislim na savici...za ostale placeve ne znam
    ja inace bas volim njihove prozvode. nekako su mi domaciji po okusu od ovih iz velikih tvornica...

Anvi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Moja najdraža antirecesijska mjera je pranje suđa u suđerici s pola tablete. Trebala se dogoditi recesija da mi se upali lampica i domislim se nevolji. Sad već skoro 2 mjeseca koristim pola tablete i pouzdano mogu reći da nema apsolutno nikakve razlike u usporedbi s čitavom tabletom. Lupam glavom o zid kad se sjetim koliko sam para bacila svih ovih godina na te vražje tablete.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Anvi prvotno napisa Vidi poruku
    Moja najdraža antirecesijska mjera je pranje suđa u suđerici s pola tablete. Trebala se dogoditi recesija da mi se upali lampica i domislim se nevolji. Sad već skoro 2 mjeseca koristim pola tablete i pouzdano mogu reći da nema apsolutno nikakve razlike u usporedbi s čitavom tabletom. Lupam glavom o zid kad se sjetim koliko sam para bacila svih ovih godina na te vražje tablete.
    Ovo moram isprobati! Sigurno mogu barem svaki drugi put tako (kad nisu rajngle unutra). Hvala!

Minda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo moram isprobati! Sigurno mogu barem svaki drugi put tako (kad nisu rajngle unutra). Hvala!
    I ja ću probati - evo već danas

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

vjerujem da se prodaje, svaka roba ima svoga kupca

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

a tako, na placevima...
    nije problem otići na plac po maslac, i tako nikada nije samo po maslac
    i je, ukusan je
    hvala na info

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

malo ot, probaj kiselo mlijeko, e to je kiselo mlijeko.
    a da budem ont, jeftinije je nego dukat, vindija...

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

baš kiselo mlijeko, ne jogurt?
    budem, volimo mi i kiselo mlijeko

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

baš kiselo mlijeko, ne jogurt?
    budem, volimo mi i kiselo mlijeko
    da, bas kiselo mljeko.

nama se inace kao dobra antirecesijska mjera pokazalo to da ja vodm financije, a mm obavlja shopping. i vec pola godine vodimo evidenciju na sto nam odlaze pare pa onda mozemo vidjeti gdje mozemo smanjiti potrosnju...

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Da li se pod antirecesijsku mjeru može računati kupnja suđa u Intersparu (ono WMF sa naljepnicama)? Trebalo bi mi okvirno 1000 kn, za ono što hoću kupiti.(ili je to rastrošno)

diči avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Mi smo prestali trošiti po 2000kn na velikim šopinzima, već rađe odemo u manje nabavke.
    Kod većih stvari prije smo kupovali gro toga, a sad jednu po jednu svajki mjesec nešto.
    Odlučili smo vratiti sve kartice i ni za boga više ulaziti u minus.
    A uskoro kreće dobar dio kunica na stranu.
    Ako bog da

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •