Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5539

Tema: antirecesijske mjere u vasem kucanstvu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ajme, rozi guzpapir, :nostalgija:
    onako tvrd i sjajan pa sve klizi i niš ne briše...

Moram priznati da sam sva ponosna na sebe da sam barem u nekoj kategoriji ispala najškrbnija.

Off topic, meni je taj "babies" film simpa ali i živi stres, ubi me ono mongolsko dijete što u svakoj sceni skoro pada na glavu, kao da mi nije dosta da se za svoje cimam, nego i pred telku skačem...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj piplica prvotno napisa Vidi poruku
    Ajme, rozi guzpapir, :nostalgija:
    onako tvrd i sjajan pa sve klizi i niš ne briše...

Moram priznati da sam sva ponosna na sebe da sam barem u nekoj kategoriji ispala najškrbnija.

Off topic, meni je taj "babies" film simpa ali i živi stres, ubi me ono mongolsko dijete što u svakoj sceni skoro pada na glavu, kao da mi nije dosta da se za svoje cimam, nego i pred telku skačem...
    Prekjučer sam našla jedan omot (generalno čišćenje kupaonice) i crkla od smijeha... Inače, mi smo razmaženi kad se ovak zbrčkavamo iz sasvim dobrog papira. Nedajbog da se čovjek negdje zatekne bez navedenog, a ufati potreba... Ovo je daleko od recesijskog topica.

Ima tog papira u listićima redovno za kupiti u našem kvartovskom dućanu. Vidjela prošli tjedan.

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj piplica prvotno napisa Vidi poruku
    jel da? bolje kad je zvezano

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •