Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5539

Tema: antirecesijske mjere u vasem kucanstvu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Slazem se s NanoiBeba, mislim da smo svi vec srezali neke velike luksuze na minimum, da smo srezali i neka zadovoljstva, a da smo ostavili samo ono sto nam daje privid da jos uvijek nismo bas siromasni, ali na zalost mislim da jesmo.
    po statusu zaposlenja i ostalim pokazatljima MM i ja bi trebali biti u nekom srednjem stalezu, a kako je on nestao, nismo imali srecu/znanja ili cega vec da smootisli u visi stalez, pa smo pali u nizi. i ne vidim nigdje neko poboljsanje da ce se situacija promijeniti.

a moj pad pratim prema cijeni maslaca. sve me strah da ce mi jednog dana on postati luksuz.

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    Slazem se s NanoiBeba, mislim da smo svi vec srezali neke velike luksuze na minimum, da smo srezali i neka zadovoljstva, a da smo ostavili samo ono sto nam daje privid da jos uvijek nismo bas siromasni, ali na zalost mislim da jesmo.
    po statusu zaposlenja i ostalim pokazatljima MM i ja bi trebali biti u nekom srednjem stalezu, a kako je on nestao, nismo imali srecu/znanja ili cega vec da smootisli u visi stalez, pa smo pali u nizi. i ne vidim nigdje neko poboljsanje da ce se situacija promijeniti.

a moj pad pratim prema cijeni maslaca. sve me strah da ce mi jednog dana on postati luksuz.
    Bome, maslac kao zlato. Od 7 na 20 u manje od 10 godina. (Inače, kupujem isključivo Veronikin od kile pa ispadne 12,5 kn/250 g).

I potpis na sve drugo.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Freja prvotno napisa Vidi poruku
    Bome, maslac kao zlato. Od 7 na 20 u manje od 10 godina. (Inače, kupujem isključivo Veronikin od kile pa ispadne 12,5 kn/250 g).
    I potpis na sve drugo.
    kupovanje maslaca izravno od mljekara je rješenje. malih.
    mi smo digli stambeni kredit i kredit za auto kad smo bili jako mladi i imali malo staža.
    Sad smo nešto stariji :D, kredit za stan još mnooooooogo godina, za auto barem sad ističe.
    I skužila sam da nam se u apsolutu povećala plaća (zbirna) s obzirom da je to neki staž i rad iza toga. Ali relativno se zapravo jako smanjila-više smo imali novaca onda.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •