Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5539

Tema: antirecesijske mjere u vasem kucanstvu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ki ki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Jel se može napraviti da recimo kad sjedne plaća trajnim nalogom se skida recimo 300 kn svaki mjesec i prebaci na dr račun koji bi imala samo za to.
    I tako recimo godišnje skupim svotu za registraciju.
    Da li se može uopće tako nešto iskombinirati.?

Poslano sa mog FIG-LX1 koristeći Tapatalk

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj ki ki prvotno napisa Vidi poruku
    Jel se može napraviti da recimo kad sjedne plaća trajnim nalogom se skida recimo 300 kn svaki mjesec i prebaci na dr račun koji bi imala samo za to.
    I tako recimo godišnje skupim svotu za registraciju.
    Da li se može uopće tako nešto iskombinirati.?

Poslano sa mog FIG-LX1 koristeći Tapatalk
    Aj mi objasni razliku između toga i beskamatne Vise na 12 rata?
    Meni je to isto, i jedno i drugo svaki mjesec nemaš tih para. Zašto se onda zamarati sa prebacivanjem novaca.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    Moja frendica je osvijestila da u DMu potroši 2000 kn mjesečno. I onda se "skoncentrirala"
    Mislim da je ovo i kod mene problem. Odem s namjerom kupiti papirne ubruse a izađem sa papirnim kalupima za muffins, pored papirnih ubrusa i svega ostalog manje i više nepotrebnog.

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Aj mi objasni razliku između toga i beskamatne Vise na 12 rata?
    Meni je to isto, i jedno i drugo svaki mjesec nemaš tih para. Zašto se onda zamarati sa prebacivanjem novaca.
    Imam oboje i ne mogu ih porediti. Štedni je za nepredviđene troškove, Visa za sve ostalo što treba i može na rate.
    Taj štedni me spasio prošli mjesec, kupimo zamrzivač i frižider, jedno internetom drugo u trgovini s namjerom oboje platiti Visom. Trgovkinja nije znala raditi s karticom i terminalom pa mi iznos nije podijelila na rate a internet trgovina je u koracima plaćanja pokazala moj traženi broj rata da bi tek na mom izvodu iz banke vidjela da su samo dvije. Sreća pa sam imala štedni.
    Posljednje uređivanje od j-la : 10.10.2020. at 09:54

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •