Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5539

Tema: antirecesijske mjere u vasem kucanstvu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Oprosti ne želim secirat tvoje obroke nego znam da ja na tome ne bih mogla izdržati. Sve zvuči fino samo mi nema dovoljno kalorija.
    Ajd ti dolaziš doma ranije od mene (ja oko 17h), mene bi hitna kupila s poda, a o radnoj efikasnosti da ni ne govorim

Inače sam pobornik (valjda jer meni tako odgovara) kalorijsku glavninu obroka staviti u sebe do 13h da se stigne probaviti do navečer.
    Redovnim danom ne bih ni ja izdržala, ali danas je ponedjeljak, a vratila sam se s vikendaškog prežderavanja i jednostavno mi treba odmor.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Redovnim danom ne bih ni ja izdržala, ali danas je ponedjeljak, a vratila sam se s vikendaškog prežderavanja i jednostavno mi treba odmor.
    Da kužim

Ja sam evo jučer skuhala finu bućinu juhu kao za danas djeci uz ćufte, no 3 gladuša su odmah pojela prepune tanjure sinoć, kao da je probaju
    Tako da će bit juhe za nas samo danas igotovo. Ćufte sigurno neću jesti jer ne mogu 2x dnevno ručati konkretno, al zato bih juhu rado...ako mi ostane što god dok ja dođem doma

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Nekad kad je čovjek u kriznom momentu, sve se broji. Ja sad ništa to ne brojim, nego imam stil da iskoristim koliko mogu, al nemam pojma koliko sam tog piceka platila. Sad i nisam sve iskoristila, jer sam bila preumorna, pa to isto nema svoju cijenu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •