Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5539

Tema: antirecesijske mjere u vasem kucanstvu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    Ne kužim vas pretjerano s tim gubitkom vremena oko akcija. Pa u koliko dućana kupujete? Ja u dva: lidl i Spar. Svaki katalog ima koliko , 10 stranica i izlazi jednom tjedno. Ponekad bacim oko na njega ponekad ne. Ak prelistam i vidim da je nekaj od onog kaj i inače koristimo sniženo,, kupim to, il isplaniram obrok prema akciji il ak se radi o kavi, ulju, deterdžentu, kupim 2 komada.

Ne pada mi na pamet gledati akcije za Plodine, Kaufland, Konzum, nastavi niz - u kojima nikad nisam ni bila (ok u konzumu jesam).

Muller ima akcije svaki drugi tjedan, DM jednom mjesečno, Bipa svaki vikend (za nju mi iskače objava na fejsu) - al koliko uopće kupujem u tim dućanima, pitanje je
    Moje najčešće kupovanje je jednom tjedno Spar i jednom tjedno plac. I što je taj dan u dućanu na akciji to ću kupiti ako sam došla po tu namirnicu.
    Ako je nešto na akciji što meni nije na pameti kupiti taj put i nisam baš stala i zagledala se u to, ništa od toga.
    Dok pregledam jedan katalog, pregledala sam dvije zadaće i spremila ruksak za vrtić ili uključila mašinu veša .
    I samo taj jedini put idem u dućan.
    Ako mi nestane mlijeka ili npr. paradajz u tetrapaku, kupit ću u prvom dućanu kraj kojeg usput prođem iako će to biti mlijeko po 7 kn, i paradajz po 6. A znam da sam mogla kupiti i mlijeko za 5 kn i taj paradajz za 3 ili 4, ali nemam vremena razmišljati o tome i planirati da to odem negdje drugdje kupiti. Iako sam potrošila 13 umjesto 8 kn.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    Moje najčešće kupovanje je jednom tjedno Spar i jednom tjedno plac. I što je taj dan u dućanu na akciji to ću kupiti ako sam došla po tu namirnicu.
    Ako je nešto na akciji što meni nije na pameti kupiti taj put i nisam baš stala i zagledala se u to, ništa od toga.
    Dok pregledam jedan katalog, pregledala sam dvije zadaće i spremila ruksak za vrtić ili uključila mašinu veša .
    I samo taj jedini put idem u dućan.
    Ako mi nestane mlijeka ili npr. paradajz u tetrapaku, kupit ću u prvom dućanu kraj kojeg usput prođem iako će to biti mlijeko po 7 kn, i paradajz po 6. A znam da sam mogla kupiti i mlijeko za 5 kn i taj paradajz za 3 ili 4, ali nemam vremena razmišljati o tome i planirati da to odem negdje drugdje kupiti. Iako sam potrošila 13 umjesto 8 kn.
    Nisam u životu pregledala dječju zadaću (skroz druga tema). I kupujem stvari koje nisu na akciji i koje mi usfale, Ovo je generalna tema kak se negdje može ušparat. I kak ljudi koji kupuju na akciji ne provode sate listajući kataloge. Pa za pol dućana za koje dobijem katalog, ni ne znam gdje se nalaze.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam u životu pregledala dječju zadaću (skroz druga tema). I kupujem stvari koje nisu na akciji i koje mi usfale, Ovo je generalna tema kak se negdje može ušparat. I kak ljudi koji kupuju na akciji ne provode sate listajući kataloge. Pa za pol dućana za koje dobijem katalog, ni ne znam gdje se nalaze.
    Ja ne znam ni gdje su katalozi.
    Znam, vuku se po zgradi na podu ako ih ja ne bacim u kantu za papir. Nikad ih nitko ni ne pipne u haustoru .

Meni je zadaća bitnija od kataloga .

Katalozi me strašno zamaraju i traže od mene da razmišljam o kupovini stvari o kojima nisam planirala razmišljati. O gle, mrkva je na akciji. Trebam li mrkvu sljedeći tjedan? Hm. Nisam planirala. Da ju ipak uzmem? Hoće mi propasti? Hm... previše toga u mozgu uz sve drugo što imam u mozgu .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •