Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5539

Tema: antirecesijske mjere u vasem kucanstvu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Meni je logicni da se stanovi trose kad se zivi u niima. I da se treba kreciti svake godine , i da kuhinje imaju rok na broj otvaranja, i da madraci propadaju kad se koriste...
    Naravno da bih racunala na to trosenje kad bih iznamljivala stan.
    Ako bih imala jeftin laminat racunala bih da se i on treba mjenjati ponekad.
    Ovo da mi poslodavac prigovara donesem koji komad svog namjestaja u drugom stilu u stan koji sam uzela u dugotrajan najam ( ne za ljetovanje) uopce necu komentirati. To mi je apsurd.
    Jasno da i unistavanje ima svoje granice.
    Moja djeca i ljubimci slabo su unistavala stan ( nas vlastiti) Nisu busila rupe u knaufu , pišalala po laminatu i rezala kozu na foteljama, tako da nemam dojam kud sve moze ici.
    Posljednje uređivanje od sirius : 04.12.2020. at 15:24

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

zutaminuta, super ali i sama kažeš da tvoj ex nije bio mišljenja da sve treba dovesti u red, pa ti je onda jasno da ima kojekakvih ljudi.

Moram reći da najgori podstanari za koje sam čula nisu imali niti životinje niti malu djecu, tako da - predrasude nikad nisu dobre.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    zutaminuta, super ali i sama kažeš da tvoj ex nije bio mišljenja da sve treba dovesti u red, pa ti je onda jasno da ima kojekakvih ljudi.

Moram reći da najgori podstanari za koje sam čula nisu imali niti životinje niti malu djecu, tako da - predrasude nikad nisu dobre.
    On je posebna priča. On je tip osobe koji u tramvaju neće reći strancu da mu curi piće iz platnene kese, jer mu to ničem ne koristi, ali će glumatat da je savršen kad mu treba. Jebeni sociopat. Takvih ipak nema na svakom koraku. Nadam se.
    Posljednje uređivanje od zutaminuta : 04.12.2020. at 15:36

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je logicni da se stanovi trose kad se zivi u niima. I da se treba kreciti svake godine , i da kuhinje imaju rok na broj otvaranja, i da madraci propadaju kad se koriste...
    Naravno da bih racunala na to trosenje kad bih iznamljivala stan.
    Ako bih imala jeftin laminat racunala bih da se i on treba mjenjati ponekad.
    Ovo da mi poslodavac prigovara donesem koji komad svog namjestaja u drugom stilu u stan koji sam uzela u dugotrajan najam ( ne za ljetovanje) uopce necu komentirati. To mi je apsurd.
    Jasno da i unistavanje ima svoje granice.
    Moja djeca i ljubimci slabo su unistavala stan ( nas vlastiti) Nisu busila rupe u knaufu , pišalala po laminatu i rezala kozu na foteljama, tako da nemam dojam kud sve moze ici.
    Meni je frendu njegov vlastiti klinac izbušio kožni kauč sa kemijskom.
    Moja djeca su u mojem stanu šarala pastelama po jednom zidu.
    Sada kada smo u najmu pazim da se takve stvari ne događaju. Iako mi smo ušli u prazan stan, a takav smo i tražili. Tako da ima podstanara kojima i ne odgovara tuđi namještaj. Možda ako Žuta ima svoj, može tražiti i nenamješten stan pa neće biti bojazni za skupe gazdine stvari iz Ikee.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •