Quote Originally Posted by NanoiBeba View Post
Evo, i mi već sad imamo debeli višak kvadrata. A uskoro ćemo imati još veći. I to puno ranije nego kaj sam mislila

Ne mislim da sam razmažena al i mm kao i Tančin gleda tv do kasno. To meni jako smeta.

A kaj se standarda tiče, meni se čini da su neke stvari potreba a ne luksuz. Pa ne živimo više u spiljama. A Japan ima debeli manjak prostora pa žive kako žive. Amerikanci pak imaju puno prostora pa i veće kuće.
Špajza nije zimnica. Gdje vi koji ju nemate držite lojtre, usisivač, dasku za peglanje, nastavi niz?
U stanu od 50m2 imamo ugradbeni ormar u hodniku u koji mi sve stane.
Nije svima ista potreba. Meni koja imam jedno dijete dodatni wc nije potreba. Ne bi ga bilo loše imati, ali nije mi potreba.
Nisam vidjela do sada stan u kojem je prostor bilje iskorišten nego u našem. Živim u moderno uređenom funkcionalnom stanu od 50m2. Da imamo dvoje djece onda bi kćerkina soba bila premala, ovako je taman. Kad otplatimo stan za 3g razmišljamo o kupnji još 1 manjeg.
Za sad u ovom stanu imamo sve što i kako nam treba. Nije da ne bih živjela u stanu od 70m2, ali životne prilike su bile takve da je trebalo mami plaćati i dom i ovo je bilo idealno. Pokrij se koliko možeš.
Mi smo i više nego zadovoljni s prostorom u kojem živimo. Svakako ne živim u spilji.