Citiraj Forka prvotno napisa
Citiraj Peterlin prvotno napisa
Rezultat - djeca nisu potrošila ni lipe od toga (potroše neku siću od boca koje nosimo na otkup, za sladoled, časopise i cd-e ali stvarno ne pretjeruju).
Peterlin, kako reče Ifi, ti si barem uvijek bila razložna... Ali, ovo mi se čini malo :/ ... Ne znam kako vi, ali mi mjesečno možemo nakupiti max 50 boca za otkup (jer i naše dijete skuplja te novce, ali ih ne troši ), to je, dakle, ca 25 kn mjesečno... Kad to podijelim na tvoja 2 dečka ispadne svakome 12,5 kn dakle niti za dva sladeoleda auto-moto mjesečno... a gdje su još časopisi, cd-i? Jednostavno ne mogu vjerovati da ne uletiš i ti sa svojim novčanikom... Moje dijete "mazne" takva dva sladoleda dnevno!

Zaključak: djeca su ti
Mi sinu dajemo 50 kn tjedno.
Onda vise ne dobiva nista ekstra.
Moja racunica je bila da je i prije bar toliko potrosio - na casopise, ili DVD-e, sladolede, sokove...
Sad mu to vise ne kupujemo mi, nego on sam raspolaze novcima. Ne mogu reci da uvijek trosi pametno, nekad spiska pare na cips i kolu (sto mu ja inace ne bih dozvolila), ali dovoljno mi je star da ima pravo na svoje greske. I cini mi se da ipak polako izvlaci neke zakljucke...

Ne velim da svatko treba tako, nekom je 50 kn previse, mi smo za sad vidjeli da to mozemo.

OT, Forka, tek sad vidim da su nam djeca rodjena istog datuma