Citiraj penny prvotno napisa Vidi poruku
peterlin-sve to stoji, no ja sam napisala za sebe da sam u specificnoj situaciji (ok...ko nije) al eto...zivim na otoku gdje mogu raditi samo u turizmu i raditi ovo sto radim ili ici u grad gdje bi mogla samo raditi posao na nekom radnom mjestu (bilokoji, nevezano za faks...), da sam ostala u zg sudbina bi mi bila vjerojatno ko i tvoja

ribice, blago tebi na volji... zato sam i spomenula to sto sam spomenula... ja nebi imala snage ni volje za takav ritam... pogotovo jer mi je vrt na otoku, a da radim..ili bi morala putovati brodom svaki dan...nakon cega sigurno nebi imala snage za ista...ili zivot u gradu-bez vrta
Eh, to je stvar odluke... Ja sam se nakon fakulteta vratila u provinciju. Izdržala sam neko vrijeme kod mame i tate (apsolvent je ponos i dika roditeljima, a nezaposleni VSS je teret i sramota), posla nije bilo, pa sam donijela odluku da to tako ne ide. Ima to cijenu - puste godine podstanarstva, ali brate mili, sama si rekla da je svaka situacija specifična. Tako da Zagreb nije bio moj prvi izbor ali eto - nije to najgore što mi se moglo dogoditi. Kad gledam moju djecu - ono što ja mislim o svom rodnom gradu, oni će vjerojatno misliti o svojoj državi. Tja, tako to ide. Prije 3 generacije govorilo se "udala se čak u treće selo". Treba si tražiti mjesto pod suncem, a ne čekati da sunce dođe i gleda gdje smo mi.