Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
Od glava sam skuhala juhu, koju ću bar dva dana nositi za gablec, uz još skuhanu rižu, quinou, proso il kaj već imam.
Meni su to racionalni i zdravi obroci.
Ovo nema šanse da ti priznam kao kompletan ručak na poslu to mi nije ni za pod zub.

TeddyBearz,

Mislim da je kod ovih ušteda važno voditi i računa o bioritmu. Različiti smo.
Meni recimo ne dolazi u obzir čekanje do 17h da bih imala prvi konkretan obrok u danu iz više razloga (crkavam od gladi, nemam energije, mozak mi ne radi, na trening krećem već u 18h...), a nositi nekoliko posuda koliko meni treba za kompletan ručak mi je prekomplicirano na dnevnoj razini, pogotovo jer mi ni jelo nije onda fino kad se ohladi. Ako ti možeš izdržat da nešto malo čvakneš na poslu (juha, voće, zdrave grickalice, orašasti, jogurt i sl), onda možeš i ručat skuhano doma. Najčešće je to zapravo slučaj da cure imaju doma skuhano a na poslu pojedu nešto da izdrže, al ne baš taj kompletan ručak od doma. No za to izvesti, moraš imati želudac koji to može izdržati

Ja imam u u uredu ormar ko špajza s tim nekim čudima koja su mi ko užina tijekom dana, uz doručak i ručak.