-
Meni se čini da je nama doma puno veći trošak meso nego povrće.
zgodno mi je kaj ima puno OPGa s mladim vlasnicima tak da ja baš uživam u kupovini neobičnog povrća - trenutni hit mi je žuta cikla. i bijelo ljubičasta prugasta
Volim patlidžane raznih boja (bijele, prugaste, zelene, žute) i jedva čekam da im krene sezona. Volim i ljubičastu mrkvu, ljubičaste paprike, ma svaštanešto. Gušt mi je jesti kad imam šareni tanjur. Uz to, kad kupujem na placu i mesnici, imam stvarno puno manju količinu plastične i ostale ambalaže koju bacam, što ja smatram antirecesijskom mjerom iako to nije.
I ja zimi kupujem u dućanima, vrlo malo stvari na placu jer su smrznute.
Ovo kaj sam napisala za mamu, isto se dogodilo i njenoj susjedi. Pišem o ljudima starijim od 80 godina, koji su puno osjetljiviji od nas "mlađih". Pretpostavljam da je bio problem u toj dodatnoj kemiji kojom tretiraju voće i povrće zbog transporta iz udaljenijih zemalja..
Meni je inače najbolja antirecesijska mjera, mala a redovita kupovina. Zbog načina života, mogu je provoditi. Otkada sam prestala ići u velike nabavke, gotovo uopće ne bacam hranu. Što zbog propadanja, što zbog isteklog roka trajanja.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma