-
Ništa se nije pretjerano promijenilo jer ni dosad nismo živili na visokoj nozi i uvijek se moralo paziti na novce, a tako je i sad. jedina razlika je ta što sam počela kupovati u Konzumu koji je jeftiniji od dućana di sam dosad išla. Ali opet imam osjećaj da kupujem smeće jer mi većina stvari tamo ne valja. Ovo što Apricot govori je odlična ideja ali nas pet dnevno potrošimo puno više od sto kn. OK, na cigarete na dan ode bar 34 kn. Ali na hranu ode još četveroduplo toliko. Prašak kupujem skoro svaki tjedan tako da mi ova računica od 6 kila godišnje niakko ne štima. Ali ja ne kupujem onaj za škuru robu nego sve perem u jednom. Robu sebi kupujem jednom godišnje zimsku i još jednom liti. A neću od srama reći koliko novaca mogu odvojiti za to. Kupujem najjeftiniju farbu za kosu i farbam se sama, kod frizerke se ošišam možda dvaput godišnje. kozmetiku imam od bogzna kad, rokove trajanja ne gledam, ne volim cipele pa mi je to dobra mjera uštede
, ja nosim jedne zimske dok se ne raspadnu a liti hodam bosa i u jednim japankama od ravno 20 kn. Srećom kilaža mi je ista od drugog srednje do danas pa imam retro robe koju i danas nosim
. Djeca jedni od drugih, kćer ima stariju sestričnu, mlađi sin ima starijeg brata a stariji sin je antitalenat za nekakve marke ili nešto, vrlo nezahtjevno dijete po tom pitanju pa ajde, to nam je velika stavka. Prešli smo jučer na tele2 pa ćemo i tu nešto uštediti. Eh da, posadila sam pomidore, kukumare, tikvice i papriku pa ne trošim na to. I nije loše.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma