-
Jaja i sir kupujemo iz GK, tj. Like - jeftinije i kvalitetnije.
Zatim, mlijeko oduvijek kontroliram cijenu (npr. z'bregov sa plastičnim poklopcem je cca 50 lp skuplje od istog tog u običnom kartonskom pakiranju) i nekako se uvijek držim Plodina ili tog Z'bregov vulgaris.
Ionako ga koristimo samo za kave koje u velikoj mjeri sada pijemo doma.
Voće i povrće kupujemo na glavnoj placi u Rijeci kod poznatih prodavača tako da gotovo uvijek prođem bolje od očekivanog. Npr. danas sam dobila preko kilu pomidora, toliko malih krastavaca, pola kile jabuka i cca pola kile cikle i neki super mirisni poljski cvijet za 20 kuna - to mi se čini fer
)
U Ck na placu više ne idem, to je sramota :/ (dinju od kg i pol sam platila 15 kn, u Ri dvije kile - 12 kn)
DM sam reducirala, šminku kupujem jeftiniju i koristim najčešće dok je ne izgubim
. Malo se šminkam te to nije velika stavka. Odjeću, ako nađem nešto dobro isključivo na sniženju ću kupiti, ako ne, da se preživjeti. Tako oduvijek.
Koristim njihove robne marke - veš, suđerica, sredstva za čišćenje.
Na što smo mi najčešće trošili a dalo se izbjeći: bounty, twix, mars, kola...
Sve u to je sitno rangu.
Kad sam od volje i vremena, u stanju sam doslovno ići od dućana do dućana i kupovati isključivo ono što je na akciji (dok smo u Ck i mogu pješke, inače nema baš nekog smisla :/ )
Stvarno, ali stvarno više ne znam gdje da uštedimo - kao i većini, MMove cigarete su velika stavka koja se ne da riješiti. Iako je i on počeo motati duhan. Još kad ne bi mrvice ostavljao okolo..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma