-
Osoblje foruma
jos se nismo uhvatili u kostac s stednjom, a bome mislim da bi trebali, ali imamo par velikih stavki koje su gotove.
- dakle tetu cuvalicu nemamo od 8. mjeseca sto je velika usteda od 3000 kn mjesecno (osjetit ce se sigurno na nas budget)
- nemam vise tetu cistilicu (to sam ukinula jos zimus kad sam shvatila da za ciscenje stana izdvajam oko 1000 kn bez peglanja)
- otplatili zadnju ratu kredita za moj autic (i ja ga odmah unistila u prometnoj
, srecom imala sam kasko pa ce se valjda popraviti)
- konacno imam dva bespelenasa doma, te nema vise pelena i vlaznih maramica sto je takodjer usteda od bar 500 kn mjesecno
ne sminkam se nikad i nemam niti jedan komad sminke doma, robu sebi kupujem jako rijetko, frizeru idem i to mi je jedan od onih tzv zenskih luksuza koji se nadam necu morati ukinuti, kavu ne pijem, samo mm ujutro, mm jede u studentskoj menzi, ja potrosim dosta love na hranu na poslu, e tu bi se dalo ustedjeti, djeci kupujem robicu uglavnom u americi na snizenjima.
na more idemo ustedjeli smo preko godine za to jer smo se tako dogovorili prosle, da na godisnji trosimo koliko ustedimo preko godine. ali moram priznati i mm-ova sposobnost da nadje nacin kako zaraditi extra novce
svidja mi se ideja od Apri moram priznati da sam tu odmah razmislila o realizaciji iste, te hvala pokretaci topica