ova mjera je kod mene na snazi već 6 mjeseciMima prvotno napisa
![]()
frizer? khm, khm, 2 x godišnje kada treba skratiti do neke pristojne dužine, isto doma perem, izvučem na četku (oh, to ionako radim već 15 godina...), a nisam neki ljubitelj lakova/gelova/regeneratora i sl...
Umjesto tekućeg sapuna za ruke vratili smo se na onaj vulgaris (jedino me živcira što stalno moram prati posudicu za sapun)
Deziće trošim racionalno pa mi 1 dezić i 1 roll-on potraje mjesec dana, parfemi mi traju i do godine dana (ok, uvijek imam 2 u opticaju)
Suđe perem u perilici kada se napuni do vrha, ako ga nema-nabrzaka sa minimalno deterđenta
Rublje perem isključivo po jeftinijoj tarifi, znači sada (ljetno) iz 22 h, pazimo na to da svjetla u sobama ne gore dok nikoga tamo nema - rezultat je mjesečna rata struje od 115,00 kuna na 86 m2 stana (i nikada nismo bili neugodno iznenađeni na obračunu)
Obleku si više ne kupujem po šoping centrima, sasvim mi dobro i pristojno posluže ljetne lanene majice i hlače sa placa (izuzetak ovdje je MM jer on zaista tijetko kupuje, sve mu traje godinama pa mi nije žao dati veću lovu za kvalitetne stvari)
Anemona - stiže tablica podvečer, čim dođem doma![]()