Citiraj Mima prvotno napisa
općenito - mislim da je gablec jedna stavka na kojoj bih mogla uštedjeti, tako da nosim hranu od kuće.
ova mjera je kod mene na snazi već 6 mjeseci

frizer? khm, khm, 2 x godišnje kada treba skratiti do neke pristojne dužine, isto doma perem, izvučem na četku (oh, to ionako radim već 15 godina...), a nisam neki ljubitelj lakova/gelova/regeneratora i sl...

Umjesto tekućeg sapuna za ruke vratili smo se na onaj vulgaris (jedino me živcira što stalno moram prati posudicu za sapun)

Deziće trošim racionalno pa mi 1 dezić i 1 roll-on potraje mjesec dana, parfemi mi traju i do godine dana (ok, uvijek imam 2 u opticaju)

Suđe perem u perilici kada se napuni do vrha, ako ga nema-nabrzaka sa minimalno deterđenta

Rublje perem isključivo po jeftinijoj tarifi, znači sada (ljetno) iz 22 h, pazimo na to da svjetla u sobama ne gore dok nikoga tamo nema - rezultat je mjesečna rata struje od 115,00 kuna na 86 m2 stana (i nikada nismo bili neugodno iznenađeni na obračunu )

Obleku si više ne kupujem po šoping centrima, sasvim mi dobro i pristojno posluže ljetne lanene majice i hlače sa placa (izuzetak ovdje je MM jer on zaista tijetko kupuje, sve mu traje godinama pa mi nije žao dati veću lovu za kvalitetne stvari)

Anemona - stiže tablica podvečer, čim dođem doma