Ma nije.Peterlin prvotno napisa
Ako živiš unutar zone ZET-a i ne radiš na drugom kraju grada, nije nikakva tragedija biti bez auta.
Ja sam od studentskih dana, kad sam si sama kupila svoj prvi auto, do prije par godina uvijek imala svoj auto, uvijek. Prije par godina smo mm i ja stavili na papir koliko se zapravo vozim (malo), koliko nas taj auto košta i koliko ćemo uštedjeti ako ga prodamo i bez pretjerane dileme smo ga prodali.
Naime, kad smo zbrojili troškove registracije, tehničkog i osiguranja, povremene (redovne) servise i (neredovne) popravke, promjene ulja, benzin (auto je bio vožen gotovo isključivo po gradu), cijene parkiranja i ostalo, ispalo je jeftinije da svaki put kad trebam auto (baš trebam - znači, ne kad bih se vozila iz komocije i navike, nego iz potrebe) uzmem taksi! Ovaj skupi zagrebački taksi ispada jeftiniji od godišnjih troškova za Clio!
I niš, sad imamo jedan auto jer nam zaista treba (često putujemo na duge pruge), a ja se sasvim dobro u gradu snalazim bez auta (npr. na posao idem isključivo pješice osim ako baš ne padaju sjekire), nedostaje mi jako, jako rijetko. Ali moram ipak reći da stanujem vrlo blizu centra.
Iskreno, kriza ili ne, uopće mi ne pada na pamet u bližoj budućnosti kupiti drugi auto. Čak ni da dobijem glavni zgoditak na lotu, vjerojatno ga ne bih kupila.![]()

Ako živiš unutar zone ZET-a i ne radiš na drugom kraju grada, nije nikakva tragedija biti bez auta.
Odgovori s citatom