-
Ja ću sad na početku naglasit da se slažem kako nije trenutak za gradnju, ni Pelješkog mosta ni drugih luksuza.
Ali bi stvarno molila sve vas koji živite u Hrvatskoj da nam ne objašnjavate kako nije problem prelazit granice i biti odvojen od matične države.
Čitam gore o dostavama iz Mercatora i sl. i mislim se kako mi nemamo ni dostavu pice iz obližnje picerije nego trebamo poći po nju i još platit kutiju 1 kn.
Da ne govorim sad o svim onim stvarima koje je vama nanormalnije poći i kupiti, dok mi naše kupovine trebamo dobro isplanirati i organizirati. A zašto? Evo, nedavno smo nadograđivali kućui i sve, ali baš sve, od građevinskog materijala do podova, vrata i komoda smo kupili izvan Dbk. Kod nas ni najobičniju drvenu policu ne možeš dobiti, a da nije barem duplo skuplja nego u Splitu. Dostavu smo plaćali 900 kn po kamionu, plus gorivo i vrijeme koje smo utrošili za poći to vidjeti, naručiti i platiti.
Mi nemamo Pevec, Bauhaus, Solin-građu, Emmezetu, Lesninu... Nas do takvih butiga dijele dvije granice i 210 km jako loše magistrale (jer do nas ni autoput nije stigao).
I da, meni je problem za svaku stvar kupljenu u Hrvatskoj stati i prijaviti je na ulazu u BiH da ne bi bilo problema na Bistrini.
A najveći mi je problem kad čujem ovakve komentare
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma