Misliš ovaj:bubička prvotno napisa
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=54413
Antirecesijske mjere su kod mene uvijek postojale, oduvijek pazilm da mi svjetla džabe ne gore, da ne kaplje iz pipe, da se hrana ne baca (ali priznam da mi se zna potkrasti poneki jogurt koji se sakrije negdje u kut frižidera pa mu rok trajanja prođe za ohoho), kupujem hranu robnih marki ako je od domaćih proizvođača, sredstva za pranje i ćišćenje također robne marke, odjeća i obuća na sniženjima. Sušilicu uključujem samo u krajnjoj nuždi, sad kad je ljeto nikako. Peglam oduvijek uvečer kad sprašim klince na spavanje jer mi za to treba psihički mir i onda si jednim okom pogledavam neki film ili snimljenu seriju. Cvijeće u dvorištu zalijevam vodom iz pumpe. Frizeru idem svaka dva mjeseca na šišanje, kosu bojam kanom.
Sad jedino malo više pazim na tarifu struje, perilicu suđa i rublja uključujem iza 10 ili onu za rublje za dugotrajna pranja isprogramiram da mi počne prati na 90 oko 4 ujutro. Smanjila sam razgovore s mobilnog telefona i više zovem s fiksnog, nagovaram muža da se s dinamične lepeze prebaci na platnog asistenta. Kupili smo mašinicu za šišanje pa sad više nećemo frizeru davati tih 60 Kn mjesečno za njih dvojicu...
Ne znam na čemu bih više mogla UŠTEDJETI, a da nas ne počnem ZAKIDATI...