-
samamama, hvala na savjetima, al sve sam to već saznala
inače, uz to što se veselim samom gradu i njegovom kulturnom bogatstvu, kao pravo žensko
veselim se i ogromnim rasprodajama... svi mi se smiju kaj tamo furam malo stvari i to neke dosta stare tak da ih tamo bacim, a kupim hrpetinu za nazad... a da vam ne pričam kak su mi se jučer smijali kad sam mjerila i vagala razne kofere napunjene odjećom, časopisima, knjigama itd. (gledali su me otprilike ovak :shock:
:/
) da ne bih slučajno prešla dopuštenu kilažu kofera
, jer aviokompanija svaku prijeđeni kilogram naplaćuje sa 20 ojra, pa da ne bi bilo neugodnih iznenađenja na aerodromu...
inače, nemojte mi se sad smijat, al odlazak u london u vrijeme rasprodaja je prava antirecesijska mjera
naime, ak se avion neke niskobudžetne kompanije rezervira u najpovoljnijem trenutku ispadne jeftinije otići do londona nego do splita...
a ovaj irski kruhić sam i ja radila...i stvarno je brz, jednostavan, malko neobičnog ali finog okusa...
sorcie, i ja bih tak kasno radila klopu, al bojim se da bi to imalo više štete nego koristi... naravno, pričam o taloženju te hrane na bokovima i guzovima
a ne o financijskoj šteti...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma