Citiraj Kavin prvotno napisa
To se vraćate isti dan ili?
Gdje spavate i koliko dođe smještaj?

Koliko je avionska karta?

Mislim da ja nemam za takve rasprodaje :/

nego me čisto zanima
pikulice, da ..baš sam htjela spomenuti njihov marks&spencer.. to je nešto predobro... na 5 katova... svega i svačega... a toliko je jeftiniji nego kod nas da je to nevjerojatno... primjerice 5 gaćica - 4 funte (bez sniženja!), za dijete 3 prekrasne majice dugih rukava - 9 funti (isto bez sniženja) itd. da ne nabrajam... mislim, kad čovjek ode tamo shvati koliko je kod nas isti brend em prejadan em preskup

a što se tiče smještaja i aviona... smještaj uzeli u hostelu 20 funti noćenje sa doručkom, a avion bio 160 funti (sa svim taksama i po 2 torbe)... inače, zna se tijekom godine naći avionska karta i po 20 eura, a i smještaj je jeftiniji kad nije turistička sezona...

naravno, ono da je london najbolja antirecesijska mjera rekoh u šali, ali opet... nije to ni tak loša ideja otići jednom godišnje sa praznim kovčegom i nakupovati svega... ono što me dodatno iznenadilo je postojanje outlet dizajnerskih centara u kojem jednu CK torbu platiš manje nego primjerice Benenttonovu... zar to nije apsurd?! i onda ljudi pričaju kak je london skup... :/ mislim da Zagreb po skupoći života u odnosu na standard stanovnika prednjači pred mnogim europskim gradovima i to me tak žalosti... a da ne pričam kad čovjek uzme u obzir njihove znamenitosti i muzeje, parkove, koji su ooogroooomni, brojni, zanimljivi i bogati izlošcima i uz sve to BESPLATNI...i onde dođe kod nas gdje se naplaćuje i najmanja bedastoća...

i kavin...nije ni da ja imam za takva putovanja, pisala sam već o tome kako i zašto sam se napokon odlučila, i stvarno mi nije žao nijednog potrošenog penija... prekrasan grad - hrana za dušu...