Stvar je u tome (vezano za dozvoljeni minus), što se on akumulira mjesecima, jer kad platimo režije za 2 stana koje iznose oko 1700 kuna i 2 kredita ukupno 2.200 kuna malo nam ostane za hranu. Deda /svekar dobije 1.200 naknadu sa burze jer nema uvjete za mirovinu (staž niti godine), baka je astmatičar, i niti ja niti deda ne možemo nigdje dobiti posla. Ušli smo u kompu sa prijateljem koji ima stan u našoj zgradi pa iznajmljujemo za njega preko ljeta turistima pa nešto kapne, a to opet ode u 6 mjesecu za tehnički i malo popravimo auto star 8 godina ( Dacia super nova). MM kupio taj auto 2001. g. novi novcati i već smo ga i otplatili i kupili bi drugi koliko smo potrošili svake godine na popravak (godišnje oko 7000 kuna na popravak). To je zarada od turizma.
Malo se tješim jer ako mi opet park Plitvice odgovori da nema potrebe za mojim profilom ići ću čistiti sobe u sezoni kao što sam radila i prije trudnoće do 2007. g.
Nije mi to teško, govorim tečno engleski i usput primam gazdima i goste i volim taj posao, a što ću drugo, da barem imam kuću bilo bi tada para 8)
Ma nema veze, najkritičniji su nam zimski mjeseci, a ovaj minus od 17.700,00 se nakupio mjesecima. Ne znam, pokušat ćemo nešto popuniti ako se ja na ljeto zaposlim.
A sutra ću popiti čašicu bevande za sve nas i za zdravlje, sreću i posao u Novoj nam 2010.
Sretna i vama Nova Godina