Uh forumska burza je spas, ne samo da sam sad za bebu sve uzela preko burze, nego ima stvarno svakakvih drugih super stvari. Sve ko novo!
Također osim nekih šopinga po šoping centrima, super je ono najnužnije uzet preko ebuy, mene je hrpa neke robe (jako sam se udebljala u 2 godine i praktički mi je trebala nova garderoba) koštala kao što bi me ovdje u nekom butiku koštalo 2 majice i eventualno jedne hlaće.
Grijanje ne palimo, ja se pokrivam po cijeli dan dekom, a mm je dobro
obučen.
Skužila sam da zapravo svako mjesec-dva naš "standard" života padne prema dole za stepenicu-dvije, ali izdržavamo...

Lasada ja sam bila prije nekih 2 godine uspješno vratila svoj ogroman dozvoljen minus na jedvite jade, i onda sam otišla u banku i potpisala ugovor da na moj račun više ne daju dozvoljen minus. Sve je štekalo do prije par mjeseci kad smo upali u lagana govanca, i dolazi jedan dan mm govori WOW gle imaš opet dozovoljen minus 3 plače, banka ga jednostavno otvorila bez mog znanja. Naravno malo po malo smo upali u zamku i sad smo samo 2000 KN od nedozvoljenog I da, popravak auta jučer 600 Kn Ma strašni su troškovi, a naše se zalihe tope, i panika nas lagano hvata...