Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5539

Tema: antirecesijske mjere u vasem kucanstvu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj kljucic prvotno napisa Vidi poruku
    Bolje da napišem šta kupujem, kraće je...
    Daj, daj!!
    Poznata minimalistice ovog foruma.
    Da su svi kao ti propade pojam potrošačkog društva.

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Daj, daj!!
    Poznata minimalistice ovog foruma.
    Da su svi kao ti propade pojam potrošačkog društva.

Da bar! I onda ćemo svi živjeti sretni i u blaženom skladu, daleko od materijalnog i novca koji nosi samo zlo sa sobom.
    Čim napravim popis za sljedeći šoping, postam ovdje. Ali načekat ćete se, mi šoping odrađujemo 2xmjesečno max.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Da bar! I onda ćemo svi živjeti sretni i u blaženom skladu, daleko od materijalnog i novca koji nosi samo zlo sa sobom.
    Čim napravim popis za sljedeći šoping, postam ovdje. Ali načekat ćete se, mi šoping odrađujemo 2xmjesečno max.
    Kako to uspijevaš? Mi isto ne idemo često u dućan, puno manje nego prije, ali jednom tjedno sigurno, uvijek zafali barem mlijeka i svježeg povrća...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj annie84 prvotno napisa Vidi poruku
    Kako to uspijevaš? Mi isto ne idemo često u dućan, puno manje nego prije, ali jednom tjedno sigurno, uvijek zafali barem mlijeka i svježeg povrća...
    I mi idemo u tzv. "veliki" šoping jednom do najviše dvaput mjesečno (tada kupujem deterdžent, tjesteninu, brašno i takve stvari - od hrane sve što stoji, sapun, pastu za zube i slično). Voće i povrće kupujem još i tjedno (zadnje vrijeme i češće) u kvartovskoj voćarni, jer ne volim da mi dugo stoji. Kruh i mlijeko imamo u pekari u susjedstvu. Jednom mjesečno odem i na plac (prije sam išla tjedno, ali otkad se otvorila ova odlična voćarna u kvartu, ne idem više tak često jer ne moram po svaku mrkvu do placa). Spasili smo se jer sam prije znala nakupovati rezerve za dulje vrijeme, pogotovo zimi, ali to ne valja - previše se baca. Dresiram samu sebe da ne pretjerujem, pa kupim ono što mislim kuhati taj i eventualno idući dan. Donekle je uspjelo baš po ovom sistemu da se hrana kupuje po potrebi. Na placu kupim ribu, piletinu i drugo meso i spremim si u škrinju. Rado bih se i toga okanila, ali nemam vremena kupovati to u tjednu.

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj annie84 prvotno napisa Vidi poruku
    Ma i mislila sam na "veliku" nabavku. Normalno da kruh i svježe voće i povrće kupujem češće. A i nešto za zasladiti kupujem po potrebi (iako radije ispečem nešto). Ako napravim zalihe, MM to potamani istu večer.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ma i mislila sam na "veliku" nabavku. Normalno da kruh i svježe voće i povrće kupujem češće. A i nešto za zasladiti kupujem po potrebi (iako radije ispečem nešto). Ako napravim zalihe, MM to potamani istu večer.
    Isto ovako je i kod nas

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •