-
Ari, zar to stvarno funkcionira? Veš stvarno izađe čist?? I bez mirisa? Ako je tako kupujemo odmah!!
Kod mene nema recesije, sve radimo kao i prije... jer sam i inače nakon 22 uključivala aparate, na kavu idem možda 2-3x mjesečno i toga se ne odričem, na večere i ručkove van kuće ne idemo, ne idemo u kino jer skidamo filmove, kao i muziku, i knjige i igrice... za pozive korsitim skype telefon koji mi je zabadava, ovih 5 god sam uštedjela na odjeći jer sam stalno bila tudna
al sad će biti vrijeme da obnovim ormar kompletno i za to si skupljam već mjesecima... Na hrani nema šanse da štedim, mislim ne znam na čemu?? Meso jedemo skoro samo vikendom jer moji nisu neki mesoljubci, ribe se ne odričem... Bili jednom u Getro i kupili njihov kakao jer je kao jeftiniji od onog kojeg inače korsitimo i to je bilo tad i nikad više... isto je i sa mlijekom, tjesteninom, sirevima... radije u manjoj količini nego nešto što mi okusom neće sjest i stajati u ormaru, kao taj kakao 
I da, ne peglam.. to mi nikako ne ide... i ne stignem uz posao i njih troje, tražila sam tetu peglalicu al eto toga sam se odrekla u ime recesije
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma