Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5539

Tema: antirecesijske mjere u vasem kucanstvu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Čini mi se da nema više novih mjera. Evo danas sam bila u nekoj polu-velikoj kupovini, naletila u h&m-u na rasprodaju dječjih hlačica, odmah kupila jedne za poklon, iako je tek u ožujku :D i jedna za mog bebača, iako mu treba tek na jesen. Posuđujem robu sad za njega jer je prestao dobivati stvari na poklon (napokon!) pa sad imam neku realnu percepciju što mu treba, što mu fali..i to ne kupujem dok mu ne zatreba i ako nemam posuđeno. Posuđeno uredno vratim čim preraste jer znam da to ide dalje opet

Još uvijek mašinu palim iza 22h, peglam isto tako od 22h. E da, napokon smo išli starom cestom od Krapine do ZG-a (tj. od graničnog prijelaza) pa smo se uvjerili da nije teško naći niti je loša cesta pa nam je i to sad ušteda jer je u jednom smjeru 42 kn, a išli smo cca 2x mjesečno. Tankanje nam je još uvijek problem, no mi smo stalno putujući pa to sumnjam da ćemo promjeniti.

Ali mala zadovoljstva si uvijek priuštimo, jedemo sladoled u centru grada kad nam dođe gušt, idemo u omiljenu (i najskuplju) pekaru jednom mjesečno na neki kroasan, idemo na koncerte kad uspijemo i tako..tog se ne odričem
    Posljednje uređivanje od annie84 : 07.06.2010. at 17:38

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •