Imamo recesiju, ali u većini kućanstava to je ionako NAČIN ŽIVOTA, ne mjere koje se primjenjuju dok ne dođu bolja vremena.

Sladoled - danas su moja djeca dobila sladoled iz slastičarnice, častila ih je prijateljeva mama jer su uspješno položili ispit u glazbenoj. Kod nas doma rijetko se jede drugačiji osim "iz kutije". Sladoled na plaži i u šetnji? Ne, to nikad nismo prakticirali niti ćemo. Svinjarija na kvadrat, čak i sada kad više nisu male bebe... Ne radi se o štednji. Praktičnije mi je voće za plažu, a sladoled se jede doma. Sa sladoledom su mi problem Ledo akcije s albumima (auti, nogometaši i slično) jer "animatorice" koje bez kriterija puštaju u školsku zgradu donose djeci albume i onda počinju pritisci.... Svojoj sam djeci objasnila kakva je to prijevara. Ne bježimo od sladoleda, bježimo od pritisaka da se to kupuje. Rekoh i ravnatelju, a bome smo imali i okršaje s učiteljicama u boravku... Izračunali smo djeci koliko nas zapravo košta jedna majica koju "dobiju" pa su na brzinu progledali i sad uvjeravaju svoje prijatelje kako nagradne igre nisu ništa drugo nego pljačka.