Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5539

Tema: antirecesijske mjere u vasem kucanstvu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Sandee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Dobro si odlucila jer suduznistvo i tebi smanjuje kreditnu sposobnost, gleda se kao da si duznik (mm i ja smo u takvom odnosu, pa bi moglo biti nezgodno ako nedajboze moras dignuti kakav kredit, a nemas manevarskog prostora. Kao sto kaze EvaMONA, samo ako ja u pitanju nesto stvarno zivotno vazno za blisku osobu...
    Ja vise stvarno ne znam gdje bih ustedjela. Kod nas doma je situacija kao u mojoj firmi, gdje su poceli otpustati ljude i smanjivati place - usteda mizerna obzirom na druge troskove, ali jedina gdje se moze nesto napraviti, no kad-tad ce se morati dirnuti i u ove fiksne troskove, po koju god cijenu, jer ce nas pojesti zive.
    Tako je i kod nas doma - fiksni troskovi veliki, i na njih ne mogu utjecati (stan/auto). A ono na sto mozemo nije dovoljno da isplivamo iz 'crvenog'.
    U auto bismo jos i mogli 'dirnuti', ali stan je zbilja zadnja linija obrane... Iako, s njim ni ne mozemo nista puno napraviti, a da bude smisleno: imamo 2 hipoteke, mm duznik, ja suduznik... Jos nismo ni blizu otplacivanja glavnice.
    Najvise me muci sto nemamo nikakve ustedjevine, ali bas nikakve, tako da se stalno osjecam k'o da sam na trapezu bez zastitne mreze.
    Posljednje uređivanje od Sandee : 26.06.2010. at 13:29

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •