Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5539

Tema: antirecesijske mjere u vasem kucanstvu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Meni se špeceraj u inozemstvu nikad ne isplati, jer bez obzira na popis uleti i nešto mimo popisa. Ne totalno mimo, ali dovoljno da inače u redovnoj domaćoj kupnji ne bi kupili.
    Npr. pucam bezveze - cijeli komad sira. Ok, povoljniji je puno, ali onda bi se danima "gutili" u siru kojeg inače nema šanse da bi jeli u toj količini.
    Ili povoljne Milke, ne trebaju nam. Doma ne kupujemo čokolade, kad MM ima slatku krizu kupi si u Krašu (lom) povoljno i to je to. Ovako bi kupili npr. 10 "povoljnih" Milki koje nam uopće ne trebaju,...
    Za mene je šoping samo doma, odnosno za veče nabavke strogi popis i MM ide u dućan kad ide s posla iz Zgb. (Lidl, Metro,...).
    Isto tako H&M nabavku za dijete obavlja MM kad je usput u Sloveniji nekim drugim povodom.
    Posljednje uređivanje od Anemona : 01.07.2010. at 11:22

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Meni se špeceraj u inozemstvu nikad ne isplati, jer bez obzira na popis uleti i nešto mimo popisa. Ne totalno mimo, ali dovoljno da inače u redovnoj domaćoj kupnji ne bi kupili.
    Npr. pucam bezveze - cijeli komad sira. Ok, povoljniji je puno, ali onda bi se danima "gutili" u siru kojeg inače nema šanse da bi jeli u toj količini.
    Ili povoljne Milke, ne trebaju nam. Doma ne kupujemo čokolade, kad MM ima slatku krizu kupi si u Krašu (lom) povoljno i to je to. Ovako bi kupili npr. 10 "povoljnih" Milki koje nam uopće ne trebaju,...
    Za mene je šoping samo doma, odnosno za veče nabavke strogi popis i MM ide u dućan kad ide s posla iz Zgb. (Lidl, Metro,...).
    Isto tako H&M nabavku za dijete obavlja MM kad je usput u Sloveniji nekim drugim povodom.
    mi ponekad kupimo 'previše' sira ili salamice - to zamrznem i tako sakrijem
    povoljne čokolade uvijek držim u fižideru i dobri smo karakteri - ne pojedemo ih odmah a često nam duže stoje ako ih je puno, izgubimo volju za njima, a rado ih ponesemo kao dar kad nekud idemo! pa onda bolje pokloniti akcijsku Milku nego našu skupocjenu!

ja ne bi smjela svog M pustiti u HM samoga - raspameti se na robicu za djevojčice! jednom je išao sam čim sam ja došla iz rodilišta i dobio je 'zabranu'! ima sreću da ga nisam ubila još pod utjecajem baby-hormona

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •