Stranica 18 od 111 PrviPrvi ... 816171819202868 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 851 do 900 od 5539

Tema: antirecesijske mjere u vasem kucanstvu

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Moje dijete oduvijek jako voli kazalište, i kino, i istinski uživa u njima; ali sam ja već odavno - ne iz recesijskih razloga - isto reducirala odlaske u kino/kazalište/muzeje; jednostavno zato da to bude doživljaj, da se stigne 'proživjeti' viđeno, jer ako smo u subotu u kazalištu, u nedjelju ujutro u muzeju a popodne u kinu onda to više nije ništa posebno.

Što se tiče recesije - u Zgb stvarno ima dosta besplatnih sadržaja, a mi smo sada uveli i to da jedan odrasli ide sa djetetom na mjesta gdje se plaćaju karte (no pretpostavljam da to većini ljudi nije nikakva novost jer ne vidim baš puno parova roditelja da sjede sa djecom u kinu kao što je to nama bio običaj).

A inače baš su mi simpatični ovi postovi o tome da si nešto treba i priuštiti; možda označavaju početak izlaska iz recesije (i guverner kaže da smo sad u stagnaciji, barem to haha) - ja i ne mislim da treba štediti radi štednje, dapače tko može u recesiji baš treba trošiti (kao Clintonovi). Ali - mislim da je jako veliki broj ljudi danas prisiljen štediti i da si ne može priuštiti nikakve 'gušte'.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam počela kupovati hranu i higijenske potrepštine kad naletim na povoljnu cijenu, ne onaj čas kad mi zatreba.
    Samo ono što i inače kupujem .
    Danas sam kupila omekšivač od 3 l na akciji 10 kn manje od redovne cijene , tekući detergent 1+1 gratis ,
    2 paka zewe na akciji.
    E , kod wc papira sam uvijek birala jeftinije varijante od 12-13 kuna , ali , shvatila sam da mi pakovanje zewe traje
    točno triput više od pakovanja tih mojih papira.I da mi se puno bolje isplati.
    Kupila sam i brašna po 2 i nešto kn , i tjestenine po 3.99 ( koja je inače preko 7 ).
    Mliječne ( i sve Vindijine ) proizvode kupujem u njihovom diskontu . Stvarno su cijene diskontne.
    Dakle , ja i dalje kupujem proizvode kao i inače , ali unaprijed kad su povoljne cijene i velika pakovanja.

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj dalmatinka prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam počela kupovati hranu i higijenske potrepštine kad naletim na povoljnu cijenu, ne onaj čas kad mi zatreba.
    Samo ono što i inače kupujem .
    To je odličan sistem, ja ga prakticiram već dugo.

Najviše mi se isplati kad su u pitanju deterdženti za rublje - na akcijama znaju biti i dvostruko jeftiniji i tada kupim za idućih x mjeseci.
    Posljednje uređivanje od Sanja : 30.10.2010. at 11:31

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj SikaPika prvotno napisa Vidi poruku
    i bude ti žao kada dođeš do police sa slikovnicama i vidiš njih hrpu koje bi razveselile tvoje dijete, a to si sad ne možeš priuštiti (istina, ima i hrpu kod kuće, ali eto...).
    Sika Pika, mi smo se upisali u biblioteku. Posudjujemo samo slikovnice s tvrdim stranicama da nesto ne ostetimo i ona uopce ne primjeti kad od 50 slikovnica 10 bude zamjenjeno.
    Jedino, ja tako uzivam kad joj kupim slikovnicu...

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Dalmatinka, a i sve ostale - gdje ima diskont od Vindije? Ima li u Zagrebu?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

U Zadru ima na Putu Nina br 12 ,
    a tel imenik mi kaže da u ZG ima na adresi Slavenskog 8 , tel 01 3879450

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Dalmatinka, kakve su cijene?

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj lunja prvotno napisa Vidi poruku
    Sika Pika, mi smo se upisali u biblioteku. Posudjujemo samo slikovnice s tvrdim stranicama da nesto ne ostetimo i ona uopce ne primjeti kad od 50 slikovnica 10 bude zamjenjeno.
    Jedino, ja tako uzivam kad joj kupim slikovnicu...
    ma upisani smo i mi, a i kod kuće ima, pa brat bratu, 20 - 30 slikovnica, no kako ih jako voli (sjajna je kad joj kupim slikovnicu, idemo na blagajnu, a ona ju pregledava, kao najnoviji broj Alan Forda), volim joj i kupiti da ima svoje
    kontam da je ipak fora u tome što i ja uživam kada joj kupim slikovnicu jer i mm i ja općenito volimo knjge i to je recimo luksuz kojega si s vremena na vrijeme priuštimo

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Na Interliberu se isplati kupovati slikovnice, ja uvijek kupim i za svoje i za poklone. Zna biti za zbilja par kuna.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pa , cijene su povoljne.
    Često imaju akcije , a meni je to jako blizu pa navratim.
    Recimo , njihov maslac sam nedavno kupila za nepunih 9 kn , dok je po dućanima obično oko 14.
    Onda imaju jogurt , uvijek je na akciji ili čvrsti ili tekući , bude ok 1.7 kn .
    Sirevi narezani po 200 gr ( gauda i sl) isto budu oko 7-8 kn .
    Također, sokovi su dosta povoljniji nego inače.
    Mlijeko je isto povoljnije nego u dućanima .

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Super, hvala za info.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

A u Splitu?
    Googlam, al se ne mogu dosjetit nečeg, pa da mi izbaci nešto takvo

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Jel ima kakvih akcija za parfeme? Kao ono kad su bili bonovi u Gloriji (jel to bilo u Gloriji, ne sjećam se više...).?

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Ifigenija prvotno napisa Vidi poruku
    Jel ima kakvih akcija za parfeme? Kao ono kad su bili bonovi u Gloriji (jel to bilo u Gloriji, ne sjećam se više...).?
    Glorija Glam

Evo nešto aktualno:

Kozmo katalog (od 22.10.2010. do 11.11.2010.)

http://www.kozmo.hr/izdvojeno/prelistaj … talog-358/

Muller katalog (od 25.10.2010. do 06.11.2010.):

http://www.mueller.hr/pdf/prospekt/dr-2 … 010-hr.pdf

http://www.mueller.hr/pdf/prospekt/pf-1 … 010-hr.pdf

Dm,iako tu nema baš bogznašta

http://www.dm.euroart93.net/template...20za%20web.pdf

Bilo je 20.10. 40% popusta na SVE parfeme u Kozmu,uff..

Moj savjet je,ako nije prehitno,da pričekaš Božićno vrijeme, bit će svega.Prošle godine je Bipa imala par dana popust 30% na sve parfeme,a ionako ima puno povoljnije cijenu u odnosu na Iris, martimex i sl.parfumerije.

Ovo nije loša stranica,čeka se cca dva tjedna,može i kraće i dulje, ovisi jel ga imaju na lageru ili tek trebaju naručiti izvana. (Ako je ultrapopularan,onda dolazi brže)

http://www.webine.hr/

I tako...moj doprinos temi o antirecesijskim mjerama..

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Bipa, čini mi, se stvarno ima povoljnije cijene parfema - premda nije da sam uspoređivala, ali ne čini me se skupo, npr. gledala sam CK One i košta 200 kuna, i npr. Moschino Cheap&Chic onaj prvi (meni najbolji) oko 240 kuna.

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Ifigenija prvotno napisa Vidi poruku

sutra je u kozmu 40% popust na sve muške parfeme

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

u limoniju je popust na ženske parfeme od 20 do 40%
    čuh na radiju danas

tko je spomenuo veronika maslac?
    nadam se da je ukusan i kvalitetan koliko je "povoljan"
    15.39kn danas u konzumu

ili nije bio istaknut zbog jeftine cijene, nego dobrog okusa?
    onda dobro
    ma nisam cicija, ja to onako
    ali skuplji je od najskupljeg kojeg sam kupovala do sada
    Posljednje uređivanje od AdioMare : 08.11.2010. at 20:59 Razlog: dodani navodni znakovi :D

gorka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa Vidi poruku
    nemam snimljeno ali u nasem Konzumu mi se zivot smucio kad sam vidjela muhe koje lete po mesu. jel potrebno napomenuti da su ljudi i dalje uredno kupovali i bilo im je normalno jer "eto vani su vrucine pa se uvlace 'nutra"

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku

15.39kn danas u konzumu

onda dobro
    Ja vidjela u Mercatoru maslac za 20 kuna(250gr) i kaže prodavačica da se prodaje.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

vjerujem da se prodaje, svaka roba ima svoga kupca

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

15.39kn danas u konzumu

onda dobro
    Možda je tako u drugim dućanima, ali kod njih na štandu je 10 kn.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

15.39kn danas u konzumu

onda dobro
    veronikin maslac od 250g je na njiovom standu 10kn, slatko vrhnje od pola litre im je 14kn (usporedbe radi, 2dl od bayerlanda u casici je 10kn)... tako da se meni cini da ova razlika ide trgovcu u dzep..
    veronikinih standova ima na jarunskom placu, mislim na savici...za ostale placeve ne znam
    ja inace bas volim njihove prozvode. nekako su mi domaciji po okusu od ovih iz velikih tvornica...

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

a tako, na placevima...
    nije problem otići na plac po maslac, i tako nikada nije samo po maslac
    i je, ukusan je
    hvala na info

Anvi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Moja najdraža antirecesijska mjera je pranje suđa u suđerici s pola tablete. Trebala se dogoditi recesija da mi se upali lampica i domislim se nevolji. Sad već skoro 2 mjeseca koristim pola tablete i pouzdano mogu reći da nema apsolutno nikakve razlike u usporedbi s čitavom tabletom. Lupam glavom o zid kad se sjetim koliko sam para bacila svih ovih godina na te vražje tablete.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

malo ot, probaj kiselo mlijeko, e to je kiselo mlijeko.
    a da budem ont, jeftinije je nego dukat, vindija...

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

baš kiselo mlijeko, ne jogurt?
    budem, volimo mi i kiselo mlijeko

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj kljucic prvotno napisa Vidi poruku
    Možda je tako u drugim dućanima, ali kod njih na štandu je 10 kn.

Pakiranje od 1 kg košta 35 kn, pa kome treba za kolače. Može se i zamznuti pa vaditi po potrebi (za kolače).

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

baš kiselo mlijeko, ne jogurt?
    budem, volimo mi i kiselo mlijeko
    da, bas kiselo mljeko.

nama se inace kao dobra antirecesijska mjera pokazalo to da ja vodm financije, a mm obavlja shopping. i vec pola godine vodimo evidenciju na sto nam odlaze pare pa onda mozemo vidjeti gdje mozemo smanjiti potrosnju...

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Da li se pod antirecesijsku mjeru može računati kupnja suđa u Intersparu (ono WMF sa naljepnicama)? Trebalo bi mi okvirno 1000 kn, za ono što hoću kupiti.(ili je to rastrošno)

diči avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Mi smo prestali trošiti po 2000kn na velikim šopinzima, već rađe odemo u manje nabavke.
    Kod većih stvari prije smo kupovali gro toga, a sad jednu po jednu svajki mjesec nešto.
    Odlučili smo vratiti sve kartice i ni za boga više ulaziti u minus.
    A uskoro kreće dobar dio kunica na stranu.
    Ako bog da

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Anvi prvotno napisa Vidi poruku
    Moja najdraža antirecesijska mjera je pranje suđa u suđerici s pola tablete. Trebala se dogoditi recesija da mi se upali lampica i domislim se nevolji. Sad već skoro 2 mjeseca koristim pola tablete i pouzdano mogu reći da nema apsolutno nikakve razlike u usporedbi s čitavom tabletom. Lupam glavom o zid kad se sjetim koliko sam para bacila svih ovih godina na te vražje tablete.
    Ovo moram isprobati! Sigurno mogu barem svaki drugi put tako (kad nisu rajngle unutra). Hvala!

Minda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo moram isprobati! Sigurno mogu barem svaki drugi put tako (kad nisu rajngle unutra). Hvala!
    I ja ću probati - evo već danas

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ja prestala kupovat barilla tjesteninu koju sam godinama koristila.
    na crtiće u kino idemo uglavnom srijedom kad se dobiju 2 karte za cijenu jedne.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

a ja ću od sljedećeg puta definitivno prestati s calgonitovim gelom i tabletama za perilicu jer očito je da mogu proći i s dm praškom ili lidlovim all in one
    ono za što trenutno ne mogu naći dostojnu zamjenu je smeđa barilla ili missuri tjestenina
    probala sam zadnji puta s nekom jeftinijom, ali brate mili boja joj je bila toliko intenzivna kao smeđa krema za cipele... i nije bila čvrsta kao ove dvije, nekako se rasipala...
    ima li netko preporuku za dobru ne-barilla smeđu tjesteninu?

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

a ja ću od sljedećeg puta definitivno prestati s calgonitovim gelom i tabletama za perilicu jer očito je da mogu proći i s dm praškom ili lidlovim all in one
    ono za što trenutno ne mogu naći dostojnu zamjenu je smeđa barilla ili missuri tjestenina
    probala sam zadnji puta s nekom jeftinijom, ali brate mili boja joj je bila toliko intenzivna kao smeđa krema za cipele... i nije bila čvrsta kao ove dvije, nekako se rasipala...
    ima li netko preporuku za dobru ne-barilla smeđu tjesteninu?
    Intersparova iz bio linije (pur nešto) ili Ekozona (ima u Konzumu, npr.). Oko 10 kn za razliku od Barillinih 15 kn.

dunja&vita:-))) avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Integralna Alnatura u Dm ili u Muelleru njihova robna marka?
    Jeftinije su od Barille i meni nisu loše.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

http://www.ponudadana.hr/zagreb
    Danas je vama u zg depilacija, st nema izgleda ništa

EvaMONA avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

za njih još nisam čula, ali povremeno koristim kupime ili kolektivu za stvari koje inače ne bi mogla kupiti po punoj cijeni, ali ponekad (kao i sniženja općenito) se zanesem.
    Koristim npr. kad nekom hoću pokloniti bolji poklon, a za to nemam love ili kad se želim ekstra počastiti.

Palcicazg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Imala sam kreditnu karticu i prije 3 godine sam je vratila u banku, tada nije bila kriza, ali sam ja imala krizu na računu
    ok, prvih par mjeseci sam se oporavljala i nakon toga se sve stabiliziralo
    mislim da prvo treba maknuti kreditne kartice, one nas ne spašavaju, već se sve više financijski tone.

Kupuje se na akcijama, prašak+omekšivač gratis, kaladont 2+1 gratis, tablete za perilicu XXL pakiranja, uglavnom nekvarljiva roba
    jer mi na kraju sve kad tad treba, samo kaj platim danas a koristim narednih mjeseci

Katkada se dogovorim s frendicom i odemo u DM pa koristimo na njezinu karticu popuste a nas dvije se raskusuramo

Najbolje bi bilo ubacivati u kasicu novac koji smo uštedili, pa na kraju mjeseca zbrojiti

Zakon malih brojeva je super stvar recimo da se uštedi 30 kn mjesečno to je 30x12=360 kn

plashljivo_pile avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

najveći sam rez napravila na svom omiljenom poroku - cigaretama. kada sam se napokon pomirila s činjenicom da su bolesno skupe i da bacanje skoro 20 kn dnevno u dim i nije baš najpametnije, otkrila sam da postoji duhan. pušim jedan od jeftinijih i sad na taj porok, onoliko koliko sam prije trošila u jednom danu mi vrijedi za cijeli tjedan. ni ne osjetim trošak. toplo preporučam i ostalim pušačicama koje žele uštedjeti a nisu zrele za potpuno odvikavanje
    kave su svedene na minimum, od kozmetike kupujem samo ono što je nužno da budem čista i mirisna + maskaru s vremena na vrijeme. robu ni ne gledam, kombiniram stare stvari. inače sam totalni fetishist kad je tehnika u pitanju i škicam savršen razerov headset i miša, razmišljam o tome kak mi treba nova matična, proc, još 2gb rama, još jedan hard... i krajnje mazohistički letam po dućanima i samu sebe tučem po prstima i plačem neutješno izlazeći van praznih ruku
    vikendom ne izlazim na fensi mjesta (dobro, tamo ne bih išla ni da imam milijune na računu) tako da i na izlaske trošim minimalno.

što se špeceraja tiče, kupujemo one "marke" trgovina koje su obično povoljnije. nastojimo ne kupovati ono što nam nije nužno.

inače, hrelić je odlično mjesto

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

To s pusenjem duhana je u mojoj siroj okolini vec duze vrijeme in! Na prosjecnog pusaca koji pusi npr. kutiju dnevno, usteda je skoro 500 kn mjesecno jer kutija duhana od pola kg kosta 50 kn a traje 2 tjedna. Pa jos 15 kn za 250 kom onih praznih cigareta. Znaci 130 kn mjesecno. S tim da je i zdravije, koliko se to moze primjeniti za pusenje jer ce cisti duhan, bez katrana i svega ostalog smeca.

Nas najveci antirecesijski potez je spremanje kovanica, sve iz novcanika uredno bacamo u kasicu i odredimo za sto ce biti. Eto danas smo zbrojili ravno 1174 kn! Sutra idemo malcu po novu AS.
    Puno je lakse tako nego s kartice skinut tu svotu...

Ukinuli smo neke nepotrebne stvari bez kojih se moze, jednostavno smo ih se odrekli. Pazim na akcije koliko mogu, skupljam kataloge pa usporedim cijene...ma radim ono sto i vecina. Nema druge.

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

I ja se mislim prebaciti na duhan.A sto se tice antirecesijskih mjera,ukinuli smo trosenje na gluposti.Tipa ovo je na akciji pa cu kupiti.Glupost. Najvise novaca nam ide na hranu.Kruh ionako pecem sama vec godinama ,jer sam skuzila da sam jedno vrijeme pola kruha(KUPOVNOG) od jucer, uvjek bacala zivotinjama jer ne volim stari kruh.A moj domaci valja i sutradan.Casopise i knjige ne kupujem jer radim na kiosku s novinama i uclanjena sam u knjiznicu.Imamo problem sa dosta rodjendana i slicnih dogadjaja gdje moram potrositi min.100kn za poklon.Onda kad vidim nesto zgodno na akciji kupim pa ostavim sa strane.Evo sam sad kupila na snizenju muzu majicu za 69 kn a rodj. mu je tek za 2 mjeseca.Kupila sam sebi hlace za 160 kn, jaknu za 149 i majicu mi je kupila frendica za rodjendan od 39kn.Cizme za 114kn i patike za 75 kn.Sve na snizenju a plus je to sto ja imam mali broj noge 36 pa te cipele uvjek spuste maksimalno jer im ostan 1 -2 para.Kupila sam si prekrasne salonke za 75 kn jer imam svadbu uskoro.Zivjela snizenja

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

sjećam se kad je negdje na početku topica aleks napisala kako neće kupovati hranu robnih marki jer će to biti znak da je - kraj.
    i ja sam mislila tako i tada mi se činilo kako je to doista trenutak nakon kojega nema dalje (dublje).

vrlo brzo nakon toga sam počela kupovati isključivo robne marke i, evo me, živa sam.
    i vidjela koliko sam plaćala porez na budale kupujući barillu ili "fine" papirnate maramice.

sad se kunem u s-budget s jednakim žarom kojim sam se prije klela u najskuplje marke.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

je l' da? pogledaš tko proizvodi i otkriješ da isti proizvod u originalnoj ambalaži košta nekoliko kuna više. je l' ti toliko stalo do ambalaže? nije.

muellerove i dm-ove deterdžente i ostale stvari za kuću da ne spominjem, tu je ušteda baš osjetna.

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Ja sam odustala od kupovine na veliko nakon što sam zaključila da mi je preglednost špajze bitnija od njene eventualne nakrcanosti. Uz to me tata otrijeznio jednom vrlo jednostavnom rečenicom :"Zašto kreditiraš prodavce? Daš im pare odmah, u kešu, a tvoja kuća onda služi kao skladište njihove robe."
    E, pa sad nije skladište Sad kupim po dvoje od uobičajenih stvari koje nabavljam - jedno pakovanje odmah otvorim i trošim, drugo je rezerva. Kad načnem drugo, zabilježim na spisak za kupovinu da i to treba kupiti pri sljedećoj kupovini.

Protiv robnih marki nemam ništa, naprotiv. Otkriće su mi one Denk mit tablete za sudnu mašinu (da, da, i mi smo dobili DM )

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

za k plus belje radi sirni namaz koji pod svojim imenom naziva abecela.
    kutijica je identična (osim gornje etikete), namaz isto, a k plus jeftiniji da se ne priča.

anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Također kupujem dosta robnih marki, najčešće u intersparu, dm-u i mulleru.
    Ne stvaram zalihe osim tjestenine i brašna - brašno kupujem paket od 5 kila i to gledam tamo gdje imaju akciju da nije više od 15 kuna.
    Jogurte, maslac i mlijeko - one koji su tranutno jeftiniji.

Jabuke su na placu oko 5 kuna, u dućanima su od 8 na više.

Klizanje - kupimo karnet od 10 komada za 120 kuna, inače bi nas vikendom koštalo 200.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    sad se kunem u s-budget s jednakim žarom kojim sam se prije klela u najskuplje marke.
    Možda ja i nisam neki gurman, ali ona S-budget tjestenina gdje za manje od 7kn dobiješ 1 kg je meni apsolutno ista kao i Barilla.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

jel budget interšparova marka?

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

pa i je!
    ja ne vidim i ne osjetim razliku (ok, mi tjesteninu jedemo možda 10 puta godišnje, ali stvarno mi je dobra)

edit za AM: je
    Posljednje uređivanje od apricot : 17.01.2011. at 12:34

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •