-
najveći sam rez napravila na svom omiljenom poroku - cigaretama. kada sam se napokon pomirila s činjenicom da su bolesno skupe i da bacanje skoro 20 kn dnevno u dim i nije baš najpametnije, otkrila sam da postoji duhan. pušim jedan od jeftinijih i sad na taj porok, onoliko koliko sam prije trošila u jednom danu mi vrijedi za cijeli tjedan. ni ne osjetim trošak. toplo preporučam i ostalim pušačicama koje žele uštedjeti a nisu zrele za potpuno odvikavanje 
kave su svedene na minimum, od kozmetike kupujem samo ono što je nužno da budem čista i mirisna + maskaru s vremena na vrijeme. robu ni ne gledam, kombiniram stare stvari. inače sam totalni fetishist kad je tehnika u pitanju i škicam savršen razerov headset i miša, razmišljam o tome kak mi treba nova matična, proc, još 2gb rama, još jedan hard... i krajnje mazohistički letam po dućanima i samu sebe tučem po prstima i plačem neutješno izlazeći van praznih ruku 
vikendom ne izlazim na fensi mjesta (dobro, tamo ne bih išla ni da imam milijune na računu) tako da i na izlaske trošim minimalno.
što se špeceraja tiče, kupujemo one "marke" trgovina koje su obično povoljnije. nastojimo ne kupovati ono što nam nije nužno.
inače, hrelić je odlično mjesto
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma