najveći sam rez napravila na svom omiljenom poroku - cigaretama. kada sam se napokon pomirila s činjenicom da su bolesno skupe i da bacanje skoro 20 kn dnevno u dim i nije baš najpametnije, otkrila sam da postoji duhan. pušim jedan od jeftinijih i sad na taj porok, onoliko koliko sam prije trošila u jednom danu mi vrijedi za cijeli tjedan. ni ne osjetim trošak. toplo preporučam i ostalim pušačicama koje žele uštedjeti a nisu zrele za potpuno odvikavanje
kave su svedene na minimum, od kozmetike kupujem samo ono što je nužno da budem čista i mirisna + maskaru s vremena na vrijeme. robu ni ne gledam, kombiniram stare stvari. inače sam totalni fetishist kad je tehnika u pitanju i škicam savršen razerov headset i miša, razmišljam o tome kak mi treba nova matična, proc, još 2gb rama, još jedan hard... i krajnje mazohistički letam po dućanima i samu sebe tučem po prstima i plačem neutješno izlazeći van praznih ruku
vikendom ne izlazim na fensi mjesta (dobro, tamo ne bih išla ni da imam milijune na računu) tako da i na izlaske trošim minimalno.

što se špeceraja tiče, kupujemo one "marke" trgovina koje su obično povoljnije. nastojimo ne kupovati ono što nam nije nužno.

inače, hrelić je odlično mjesto