I ja se mislim prebaciti na duhan.A sto se tice antirecesijskih mjera,ukinuli smo trosenje na gluposti.Tipa ovo je na akciji pa cu kupiti.Glupost. Najvise novaca nam ide na hranu.Kruh ionako pecem sama vec godinama ,jer sam skuzila da sam jedno vrijeme pola kruha(KUPOVNOG) od jucer, uvjek bacala zivotinjama jer ne volim stari kruh.A moj domaci valja i sutradan.Casopise i knjige ne kupujem jer radim na kiosku s novinama i uclanjena sam u knjiznicu.Imamo problem sa dosta rodjendana i slicnih dogadjaja gdje moram potrositi min.100kn za poklon.Onda kad vidim nesto zgodno na akciji kupim pa ostavim sa strane.Evo sam sad kupila na snizenju muzu majicu za 69 kn a rodj. mu je tek za 2 mjeseca.Kupila sam sebi hlace za 160 kn, jaknu za 149 i majicu mi je kupila frendica za rodjendan od 39kn.Cizme za 114kn i patike za 75 kn.Sve na snizenju a plus je to sto ja imam mali broj noge 36 pa te cipele uvjek spuste maksimalno jer im ostan 1 -2 para.Kupila sam si prekrasne salonke za 75 kn jer imam svadbu uskoro.Zivjela snizenja