-
ne koristim kreme za djecu nego za sebe. za njih za 'njegu' samo kupujem od Alverde onaj gel/sampon za kupanje. kupim sebi losion za tijelo i za lice (naravno ne svaki put nego kad nemam vise)... a za grickalice za djecu, ja ne kupujem smokije i te stvari nego oni vole suho voce i rizine/kukuruzne krekere (to je ili 100% kukuruz ili 100% riza)... toga pojedemo dosta
i pravim palacinke dosta pa ide tu integralno brasno, zobene pahuljice, lanene sjemenke..... sto se tice hrane, drugi to mozda nece tako kupovat ali ja ne stedim na zdravlje. Netko ce kupit obicno brasno za 5 kn, ja cu kupiti integralno za 12 kn. Netko ce kupiti grozdice iz Konzuma za 5 kn, ja cu platit 24 kn u DM i znam da nisu puni pesticida.... to je razlika.
ne znam sta ti ne koristis, ali za ostale stvari skoro sve sto kupujem smatram kao ophodne stvari. ne mogu bez deterzenta za robu, tablete za perilicu, spuzve, higenske stvari, itd.... a smatram da sa popustom od 15% su najpovoljnije u DM-a.
a za WC papir, LOL, sta da ti kazem - puno ulazi pa i tako puno izlazi.... (a da ne govorim da mi djeca BAREM jednu rolu uspiju odrolat i bacit u skoljku ili svugdje po WC-u)
Posljednje uređivanje od riba26 : 30.03.2012. at 19:00
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma