-
da malo podignemo temu, nažalost imamo o čemu pisati
kod nas je recesija sve veća. inače se čak dosta dobro snalazimo jer smo morali poslagati prioritete, ali u ovo predblagdansko vrijeme je teže. mislim, psihički.
izbacili smo poklone za odrasle a i one za djecu sveli na minimum. naše rođendane obilježavamo kavom i kolačima, uz dva para prijatelja, dječje ipak još uspijevamo obilježiti ali ne na nivou jaslica već u krugu prijatelja.
razmišljam o ukidanju fiksnog telefona jer mi, realno, ne treba previše. imam nekakve besplatne razgovore pa me to izvlači, nadam se da će potrajati.
počela sam pratiti oglase na burzi pa kupujem polovnu odjeću, to sam davno trebala učiniti. na godišnjem i slobodnim danima sam i to je velika razlika što se tiče kuhanja, pomno isplaniram obroke i izađe nas jeftinije inače kad kupim nešto nabrzinu. u kupnju obavezno s popisom.
u tijeku je nadogradnja kuće (neizbježna) pa tim više svaka kuna dobro dođe.
kupujem na akcijama i onoliko koliko nam treba. velika je razlika jer smo znali neke stvari baciti kad prođe rok, sad kupujemo ciljano i toga više nema.
više ne isprobavam sredstva za čišćenje već kad se jedno potroši kupim drugo, dobila sam i slobodnu policu u kupaonici 
puno manje se vozimo nego prije, u pravilu samo do posla i nazad. šetnja je zdrava, i ovako se debljam. puštam i kosu jer mi je šišanje jednom mjesečno luksuz koji si ne mogu dozvoliti a godinama mi je kosa relativno kratka pa mi je ugodna promjena. ok, u depresiji kukam zbog toga ali danas nije takav dan 
sigurno sam puno toga izostavila, još sam sigurnija da smo puno toga mogli i ranije pa bi se možda koja kuna uštedila ali gotovo je sad.
ajmo još ideja
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma