Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5539

Tema: antirecesijske mjere u vasem kucanstvu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    crnkica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

kad malo bolje razmislim moja obitelj i ja već jako dugo živimo recesijski....kupujemo samo najosnovnije, robicu nasljeđujemo, igračke dobiju na poklon za rođendan i evo sada za Božić i to je to...Ponekad poželim te male ženske izlete u kupovinu.... a i ja i suprug radimo...ne smijem ni pomisliti što bi bilo kad bi ostali bez posla.
    ali smo jako sretna, vesela i zadovoljna obitelj...
    bit će bolje
    Posljednje uređivanje od crnkica : 02.01.2013. at 18:02

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj crnkica prvotno napisa Vidi poruku
    kad malo bolje razmislim moja obitelj i ja već jako dugo živimo recesijski....
    Baš tak! Dobro, neću reći da si nikad ništa ne priuštimo, ali uglavnom pazimo na sve.
    No, eto, kupujem maslac, a ne margarin i to je "luksuz" kojeg se ne mislim odreći.

Kad čitam savjete za štednju (posebno po internet portalima), dođe mi da se propucam.
    "Umjesto da idete na kave po kafićima..." Koje kave??
    "Umjesto da jedete u restoranu..." Kojem restoranu??
    "Umjesto da idete u kino..." Koje kino??
    "Uključujte perilicu navečer." Da, radim cijeli život.

I tako dalje... I tako dalje...

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj crnkica prvotno napisa Vidi poruku
    ...Ponekad poželim te male ženske izlete u kupovinu....
    o da, al prosetat cu sad po snizenjima pa mozda mi se i usreci nesto super jeftino...

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj majola prvotno napisa Vidi poruku
    o da, al prosetat cu sad po snizenjima pa mozda mi se i usreci nesto super jeftino...
    Ja si uvijek nađem nešto jako jeftino. Nemam običaj ići po dućanima kad tek krenu sniženja i kad je ogromna navala, već kasnije, kad se već sve probere i kad još jednom (ili dvaput) snize. Naravno, najbolje se obično pokupi, ali nosim mali broj pa za mene uvijek ima koječega. Posebno obožavam ta sniženja u Orsayu. U Ann Christine sam si jednom kupila finu majicu (al' fakat je dobra!) za 9 kn. MM nije mogao doći k sebi da sam i to uspjela iskopati.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj mishekica prvotno napisa Vidi poruku
    Ja si uvijek nađem nešto jako jeftino. Nemam običaj ići po dućanima kad tek krenu sniženja i kad je ogromna navala, već kasnije, kad se već sve probere i kad još jednom (ili dvaput) snize. Naravno, najbolje se obično pokupi, ali nosim mali broj pa za mene uvijek ima koječega. Posebno obožavam ta sniženja u Orsayu. U Ann Christine sam si jednom kupila finu majicu (al' fakat je dobra!) za 9 kn. MM nije mogao doći k sebi da sam i to uspjela iskopati.
    Ja sam uspjela u Kauflandu "iskopati" onaj dječji ogrtač za kupanje sa kapuljačom (klinci ih nose po plaži) za 1 kunu!
    (inače su cca. 60-70 kuna pa na više)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •