Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
Jesam, al kao sto sam vec pisala drugdje, meni ti se bas i ne ide odavde. Muz mi je super trazene trazene struke i vani bi mogao radit za masne pare, al ni njemu se bas ne ide. I onda samo ispizdujemo ovdje na gluposti.
Eeeee, ovo mi je poznato.... s tim da i ja imam struku koja bi bila isplativa. Sad mi se više ne da (26 godina staža) a ni prije mi se nije dopalo.

Razlog: ne možeš sve dobre stvari imati u isto vrijeme na istom mjestu - moraš odabrati. Ja odabrala biti ovdje jer mi to više znači (živjeti udobno u okruženju koje volim, uz sve nedostatke) nego imati masnu plaću negdje drugdje. Znam da je stvar u glavi ali ja sam davno odlučila ovako, prihvaćajući sve posljedice (npr. bila podstanar 20 godina).

Ont. glede u svezi antirecesijskih mjera - baš sam neki dan zaključila da ove godine uopće nisam otišla u shopping, ništa osim kruha i mlijeka i evo jučer djeci kila mandarina. Imamo zaliha od blagdana pa uvježbavam djecu da treba potrošiti ono što je doma, čak i ako ti se jede nešto drugo. Nitko ne prigovara, ali mi i inače tak živimo bez obzira da li je nužda ili nije, pa to i nije neka razlika.