Sad ću offtopičariti, ali čitam ovo pa mi je nešto palo na pamet.... Gle ti ove države - toliko nezaposlenih (pa i logopeda) a pola roditelja ne može dobiti mogućnost da o trošku države osposobljava djecu da funkcioniraju kako treba???
Mi smo imali sreće da su moji dečki na uputnicu odradili logopeda i to ne bilo kakvog nego najbolje što se dalo (stariji nekih 5-6 godina logopedske terapije, mlađi dosta manje), isto vrijedi i za ortooptičke vježbe na Rebru i slično. Da nismo u širem centru Zagreba, to bi bilo vrlo teško odraditi.
Kako netko tko odlučuje o rasporedu zajedničke love ne uviđa da bi SVAKI vrtić trebao imati logopeda (naš je imao), svaka škola (moj mlađi kojem je dijagnosticirana vizualna disleksija vidio je školskog logopeda JEDNOM, a sad je u petom razredu) itd??? Kako to ne vide oni koji odlučuju? Pa ta djeca će danas sutra zarađivati i za njihove ušljive penzije!!! Bitno je da budu potpuno radno sposobni.
Gdje je onaj smajlić koji se jako ljuti? Evo ga!![]()

, kako mislim da je to ulaganje u njihovu buducnost, smanjili smo odlaske na bazene i sl.
Odgovori s citatom