Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
ja sam racunala da sa vrticem, boravkom, aktivnostima, logopedom za oboje, mjesecno trosimo jako puno, ali za sad ne mislim nista ukidati. da se njih pita ukinuli bi si oni sami engleski i logopeda , kako mislim da je to ulaganje u njihovu buducnost, smanjili smo odlaske na bazene i sl.
Sad ću offtopičariti, ali čitam ovo pa mi je nešto palo na pamet.... Gle ti ove države - toliko nezaposlenih (pa i logopeda) a pola roditelja ne može dobiti mogućnost da o trošku države osposobljava djecu da funkcioniraju kako treba???

Mi smo imali sreće da su moji dečki na uputnicu odradili logopeda i to ne bilo kakvog nego najbolje što se dalo (stariji nekih 5-6 godina logopedske terapije, mlađi dosta manje), isto vrijedi i za ortooptičke vježbe na Rebru i slično. Da nismo u širem centru Zagreba, to bi bilo vrlo teško odraditi.

Kako netko tko odlučuje o rasporedu zajedničke love ne uviđa da bi SVAKI vrtić trebao imati logopeda (naš je imao), svaka škola (moj mlađi kojem je dijagnosticirana vizualna disleksija vidio je školskog logopeda JEDNOM, a sad je u petom razredu) itd??? Kako to ne vide oni koji odlučuju? Pa ta djeca će danas sutra zarađivati i za njihove ušljive penzije!!! Bitno je da budu potpuno radno sposobni.
Gdje je onaj smajlić koji se jako ljuti? Evo ga!