-
Vrt se isplati ako se želi raditi. Flanci nisu preskupi a ako se ima gdje napraviti staklenik manji onda se i sami upustiti sa sjemenjem.
A što se tiče krađe, vrt je u Šestinama ispod Kulmerovih dvora, šetača sa Sljemena koliko ti srce želi a vjerojatno i "divnih" susjeda sa vinogradima.
Ne bih ni ja bila žalosna da je netko uzeo sebi a ostavio i nama, mislim da je to bio jedan lopov koji je obrstio sve do temelja sumnjam da su jedan po jedan nailazili i uzimali svatko po malo. A sve je rodilo divno obzirom da je bilo dosta kiše.
Ja sam čak mislila i ograditi (željezne stupove i žicu 2,5 m dići pa nek bude kao kavez) ali nekako mislim da ovaj tip lopova će ponjeti i lojtre pa ga neće spriječiti ograda.
A ovo za rad na zemlji, kad su moji roditelji kupili vikendicu, sve oko njih su vinogradi (glavno je da ima vinčeka) i kad je tata od nizbrdice štihačom napravio kaskade (da voda sve ne odnese), susede su se samo divile kako je lijepi vrt kako im sve uspijeva, a moja mama na to rekla i vaš bi bio lijepi da hoćete raditi. Samo moji su sa sela i njima je osim potrebe usađena i ljubav u rad na zemlji (mog tatu je ta zemlja spasila da ne uvene u stanu) i to daje rezultate. Puno je posla i meni je žao da se toliko muče, ali oni nisu tipovi za šetnjice i ležanje doma (tati je 74. i super se drži i poletniji je od mnogo mlađih). Ujedno svi imaju koristi od od toga (znam da se toliko trude da i nama pomognu, njima bi bilo dovoljno i manje). Grize me savijest što imamo premalo vremena da im pomažemo, buraz je blizu i priskoči svaki dan.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma