Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5539

Tema: antirecesijske mjere u vasem kucanstvu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj centar prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam na jednom forumu citala temu o zivljenju sa 100 kuna dnevno (hrana) i to je nekima bio cirkus, presmijesno, kako to netko uopce uspije, pa limun je 7-10 kuna !?!
    Meni se to čini previše, pa to je 3000 kn mjesečno samo za hranu. Mislim da nema puno obitelji koje si to mogu priuštiti.

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Sirius Black prvotno napisa Vidi poruku
    Meni se to čini previše, pa to je 3000 kn mjesečno samo za hranu. Mislim da nema puno obitelji koje si to mogu priuštiti.
    Meni ode 100 kuna dnevno za hranu, često i više. Sve moram kupiti tj. ništa ne dobijem. I danas sam potrošila 120 kuna, a nisam ništa posebno kupila
    I ne jedemo nište specijalno. Danas je recimo kiselo zelje s krpicama i parom kobasica. Sutra bude grah sa ričetom i suha rebra, prekosutra pečeno pile i povrće....

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Zara1;2517026[B prvotno napisa
    ]Meni ode 100 kuna dnevno za hranu,[/B] često i više. Sve moram kupiti tj. ništa ne dobijem. I danas sam potrošila 120 kuna, a nisam ništa posebno kupila
    I ne jedemo nište specijalno. Danas je recimo kiselo zelje s krpicama i parom kobasica. Sutra bude grah sa ričetom i suha rebra, prekosutra pečeno pile i povrće....
    I nama isto...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •