Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5539

Tema: antirecesijske mjere u vasem kucanstvu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj rossa prvotno napisa Vidi poruku
    ovih mojih dvoje bi me zaklali. ona ni ne jede sir osim parmezana i ABC-a.
    Isss, šta su ti fini. Te parmezan, te basmati... Tko bi njih najeo

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    Isss, šta su ti fini. Te parmezan, te basmati... Tko bi njih najeo
    katastrofa .)

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja o siru a aleksandra o u malo ozbiljnijem tonu u medjuvremenu

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

e da interesantno mi je kako ja vidim sta bi mogla ukinuti kod nekoga cim procitam post, ono pa ja vidim di mozes ustediti, a onda procitam svoj post i vidim ovaj 4slojni papir. no meni se cini da zapravo manje potrosim s njim, nego s nekim tanjim, manje ga motam, ali imali smo temu i o tome

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Inace, isto u ozbiljnijem tonu, izasao je danas u jutarnjem clanak koliko tko ima placu/mirovinu u hr i sve sto mogu komentirati je da to nije ni blizu stvarna slika primanja. Jer kad pogledam u koji postotak spadam i kad pogledam na cesti, ducanu, vrtickom parkiralistu i garderobi koliko drugi imaju novaca za trositi znam da je kolicina prihoda koji nisu kroz placu ogromna. I onda drzava tu nema ni poreza ni doprinosa pa deru sve koji imaju imalo visa primanja nemilosrdno, a i one koji imaju mizerna primanja kroz 25% pdv. I time samo poticu ljude da jos vise iznalaze nacina da to sto zaradjuju sakriju od porezne... A ostali citaju letke, ovakve teme i onaj minijaturni font kojim pise koliko je to kn za kg...

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

[QUOTE=sillyme;2518411Jer kad pogledam u koji postotak spadam i kad pogledam na cesti, ducanu, vrtickom parkiralistu i garderobi koliko drugi imaju novaca za trositi znam da je kolicina prihoda koji nisu kroz placu ogromna. I onda drzava tu nema ni poreza ni doprinosa pa deru sve koji imaju imalo visa primanja nemilosrdno, a i one koji imaju mizerna primanja kroz 25% pdv.[/QUOTE]

To sam i ja mislila, kak neki dobro žive, vidi se po odjeći i stilu koji furaju. Onda iste ljude vidim na listi poreznih dužnika i to s dugom od cca. 200.00 kn i više. Mi ne nosimo skupu obleku, ali nemamo ni duga prema nikome.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •