-
Na temu pilećih filea: filei i na placu i u dućanu se bezobrazno preskupi, a za 30-ak kuna na placu se kupi kilo neotkoštenih
prsa, oštar nož i evo ti filea+juha. Ili kao što je ljubilica napisala, isplativije je i cijelo pile kupiti nego file, dođe jeftinije cijelo pile nego niti kilo
filea u dućanu.
Ja nisam baš neka trošilica, ne pušim, ne idem na kave, robu slabo kupujem, imam godinama istu težinu, pa je sve upotrebljivo. Porok
su mi bademi, previše trošim na njih, i to mi je jedini luksuz. Po gradu sam s biciklom, klince peljam biciklom, ali trošak hrane me dotuče.
Gledam da jedemo kvalitetno, i tu si baš ne uskraćujemo, pa ako mi se jede grana padano, kupit ću ga..Mala je poželjela škampe,
pa ajde, kupila sam i škampe (doduše smrznute u lidlu na akciji za 80 kn), pa smo glumili bogataše za jedan ručak..ali općenito,
hrana nas dotuče..Šminka nula bodova, ista se koristi o-ho-ho, kozmetičari ništa, frizeri slabo, nisam sijeda pa se "ne trebam" farbati..
I isto sam u nekom filmu straha od smanjenja prihoda, a najviše od gladi, uvijek mislim kako srećom imam neku zemljicu, pa ću i kopati, zlu ne trebalo...
Posljednje uređivanje od Dijana : 15.11.2013. at 08:56
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma