Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
Evo u pravom štednom duhu kupili smo danas dio poklona koje trebamo za nadolazeće blagdane, rođendane u Metrou - 40% popusta na Lego asortiman i barbike od danas do 17.
Ideš! Moram dragome reći da mu nestaje kave za espresso koju u Metrou kupuje.

Sram me uopće čitati ovaj topic... ne razmišljam koliko što košta, ne zato jer imam puno novaca, nego zato jer nikad nemam vremena usporediti cijene u nekoliko dućana.
A da nam cvatu ruže... ne cvatu... situacija je polako ali sigurno sve gora... i ja, kako su neki spomenuli, ponekad upadnem u paranoičnu fazu i mislim da će sve otići kvragu i da nećemo za kruh imati... i onda mantram "samo da vratimo kredite, samo da vratimo kredite"... a onda se sjetim da je bilo i gorih dana, život za vrijeme rata, pa samo isto preživjeli nekako. I tako sam na toj klackalici.

A kako štedim? Spasila sam se kad sam tu pročitala da su teta pelene super za čišćenje. Imam ih puno komada, taman za punu mašinu (nabavila na burzi), imaju svoju kantu za skupljanje prljavih... otkriće s ovog foruma mi je ocat, manje količine deterđenta, pa sam od enermnog potrošaća papirnatih ručnika došla na to da imam rolu ili dvije po pola godine... i na kraju ju potroši moja mama kad mi poha paprike (što ja nikad ne radim, a obožavam).

Mene ubija povrće... svaki vikend ostavim oko 200-250 kn na placu samo za povrće, meso malo jedemo, trudim se tad nabaviti domaće... preko gsr-a nabavim jeftnije, ali su i količine i vrste neadekvatne.

Opremu i robicu za Smjehuljicu sam više manje svu dobila.. pa trošim na igračke na burzi (to ste već svi primijetili ) kao, jeftine su i pametne... pa na račun toga što smo uštedjeli na robici platim Music together koji je besramno skup.

I rado bi opet došla u fazu da sjednemo u auto i odemo u Graz, Veneciju, Beč, Split na vikend... ma bilo kud kad nam se prohtije... ali više ne ide.