-
citajuci cijene prehrambenih artikala vidim da mi na jugu placamo min 10-15% vise...
najjeftiniji maslac koji ja mogu naci je 250gr 13,99kn u Stanica...inace je 15-16kn....
ne kuzim cemu sluze ti osvjezivaci/mirisi za wc? ic zakamuflirat smrad sa nekom kemijom,pa to bude jos gore....
a nemozes ni ocistit skoljku kako spada kad ti je nesto zakaceno na nju...
ni vlazne maramice ne koristim,ako treba smocim papirnati rucnik vodom da bi uklonila neku fleku sa poda...
a meni onaj iz DMa (3 role u pakiranju) traje cca 1 rola 7-10dn.....ako se jako ne zaprlja kad nesto brisem ostavim pa opet iskoristim za nesto jako prljavo pa tek onda bacam...
na Njuskalu imate oglase ljudi koji prodaju orasaste plodove po duplo nizim cijenama nego u ducanima...(ovdje su orasi i bademi refuzo 100kn/kg a ja kupila za 50kn)
vodim evidenciju svih izdataka vec 2god,zanimljivo gledat kako se troskovi penju i penju....
nama je daleko od oskudice no pazimo gdje i na sto trosimo jer jos uvijek ulazemo u kucu a to je rupa bez dna...
kad izadjemo iz kredita bit ce super,ne zelim ni pomisliti sto bi bilo da se ne do Bog MMu nesto dogodi pa da ih nemozemo otplacivat,brrrr....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma