Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5539

Tema: antirecesijske mjere u vasem kucanstvu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ma i duže od 5 godina - odnjela sam 13 godina stare talijanske gležnjače postolaru - ko nove su sada. To je ona antirecesijska mjera s tvoje teme o Trstu. Ove cipele koje se sada rade i kupuju po dosta visokim cijenama imaju neke gumene džonove, i kada se od hodanja iskerenu, možeš ih baciti. Nema popravka. Prije su se cipele stalno popravljale - nadam se da znate što su je špicpleh - joj kak smo s cipelama tako popravljenim, zveckali.

Sorcie, čižme su ti prekrasne -!

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    Ma i duže od 5 godina - odnjela sam 13 godina stare talijanske gležnjače postolaru - ko nove su sada. To je ona antirecesijska mjera s tvoje teme o Trstu. Ove cipele koje se sada rade i kupuju po dosta visokim cijenama imaju neke gumene džonove, i kada se od hodanja iskerenu, možeš ih baciti. Nema popravka. Prije su se cipele stalno popravljale - nadam se da znate što su je špicpleh - joj kak smo s cipelama tako popravljenim, zveckali.

Sorcie, čižme su ti prekrasne -!
    x

Prije skoro 10 godina kupila sam tada preskupe čizme. Taman sam bila dobila povrat poreza, a jako su mi se sviđale i kupila sam ih. Danima me mučilo jesam li trebala. Danas ih obuvam i baš si pomislim kako nikad bolje nisam uložila u komad odjeće/obuće. Jednom su popravljene pete, a one su i dalje kao nove. I svi se u njih zagledaju. U neke se stvari zaista isplati investirati.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Freja prvotno napisa Vidi poruku
    x

Prije skoro 10 godina kupila sam tada preskupe čizme. Taman sam bila dobila povrat poreza, a jako su mi se sviđale i kupila sam ih. Danima me mučilo jesam li trebala. Danas ih obuvam i baš si pomislim kako nikad bolje nisam uložila u komad odjeće/obuće. Jednom su popravljene pete, a one su i dalje kao nove. I svi se u njih zagledaju. U neke se stvari zaista isplati investirati.
    to je ona stara - nisam dovoljno bigat da kupujem jeftino

i tako, malo po malo, moja kći polako nosi moju staru robu, koju skidam s vrha ormara. To valjda isto spada u antirecesijske mjere. Čuvaj svu staru robu koja nije strgana, jer ako ovako nastavi, fakat ne znam kako ćemo se obalčiti.

i ono je žalosno što jealeks napisala - svi smo mi uložili jako puno u svoje obrazovanje, naši muževi isto - a kako živimo, svi znamo. I potpuno jednako žove i moji frendovi kao i virtualni frendovi. Da sa dvije plaće i dosta godina staža ne možeš djeci i sebi priuštiti stvari koje bi trebale biti normalne. Potpisujem svaku aleksandrinu riječ.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •