Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5539

Tema: antirecesijske mjere u vasem kucanstvu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Znam, sorcie, zato sam se i premišljala oko svog posta. Nisam pisala s visoka, već zato što zbilja mislim da postoji razlika kada misliš da nemaš i stvarno nemaš. I ne mislim da bi se netko trebao sramiti jer kupuje na akciji, ili kupuje robne marke, meni to znači razmišljati unaprijed.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Storma prvotno napisa Vidi poruku
    Znam, sorcie, zato sam se i premišljala oko svog posta. Nisam pisala s visoka, već zato što zbilja mislim da postoji razlika kada misliš da nemaš i stvarno nemaš. I ne mislim da bi se netko trebao sramiti jer kupuje na akciji, ili kupuje robne marke, meni to znači razmišljati unaprijed.
    a znaš mene... ... ja se ne premišljam. ili napišem, ili ne.
    sad kruh bacamo (ili dajemo za piceke) - a nekad smo ga sušili, ponovo močili - i stavljali u pećnicu da se ugrije. da imamo "friški". jeli smo krumpir i salatu koje je teta slala sa sela, a soma i šarana ni danas ne mogu jesti. to je valjda netko pecao...

mislila sam da mi više nikad neće biti tako - no kad se kikica rodila, bilo je još gore. preživjela sam. njoj nije ništa nedostajalo.

sad ponekad kupim i ono što ne treba od hrane. ostala mi fobija od gladi. onu s hulahopkama i putnim torbama sam uspjela riješiti

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •