Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5539

Tema: antirecesijske mjere u vasem kucanstvu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007
    Lokacija
    sjeverozapadna
    Postovi
    11,053

    Početno

    Spajalice kako ga smzavaš? Svaki komad zasebno u vrečicu ili više komada zajedno?

  2. #2
    rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008
    Postovi
    3,363

    Početno

    Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Spajalice kako ga smzavaš? Svaki komad zasebno u vrečicu ili više komada zajedno?
    ja kad uzmem kilo podjelim na četvrtine i tako zamrznem. 1/4 mi je taman veličina posudice za maslac u frižideru

  3. #3
    Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005
    Lokacija
    selo
    Postovi
    14,789

    Početno

    Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Spajalice kako ga smzavaš? Svaki komad zasebno u vrečicu ili više komada zajedno?
    one koje kupim od 250g u onoj foliji samo tako i stavim u zamrzivac, a ovaj od veronike prebacim cijeli u vrecicu sa zipom od tog obicno radim kolace, pa tu goradu samo izvdaidim odsijceme/otrgnem nozem koliko mi treba i vratim u frizer. mast je drugacija od vode sto se tice zamrzavanja, puno bze se otopi.
    sad ste me iznenadile, da to svi ne radite. meni se cinilo da je to svima normalno. ono naletis na akciji maslac, kupis i ne razmisljas o roku trajanja. jer recimo onaj zdenkim naslac zanju staviti na akciju, ali sa kratkim rokom trajanja.

  4. #4
    marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    15,678

    Početno

    Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    one koje kupim od 250g u onoj foliji samo tako i stavim u zamrzivac, a ovaj od veronike prebacim cijeli u vrecicu sa zipom od tog obicno radim kolace, pa tu goradu samo izvdaidim odsijceme/otrgnem nozem koliko mi treba i vratim u frizer. mast je drugacija od vode sto se tice zamrzavanja, puno bze se otopi.
    sad ste me iznenadile, da to svi ne radite. meni se cinilo da je to svima normalno. ono naletis na akciji maslac, kupis i ne razmisljas o roku trajanja. jer recimo onaj zdenkim naslac zanju staviti na akciju, ali sa kratkim rokom trajanja.
    Redovno zamrzavam maslac i radim sve isto sto i ti, osim sto meni te velike kolicine služe i za maslo, tj. ghee.

  5. #5
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,015

    Početno

    Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    one koje kupim od 250g u onoj foliji samo tako i stavim u zamrzivac, a ovaj od veronike prebacim cijeli u vrecicu sa zipom od tog obicno radim kolace, pa tu goradu samo izvdaidim odsijceme/otrgnem nozem koliko mi treba i vratim u frizer. mast je drugacija od vode sto se tice zamrzavanja, puno bze se otopi.
    sad ste me iznenadile, da to svi ne radite. meni se cinilo da je to svima normalno. ono naletis na akciji maslac, kupis i ne razmisljas o roku trajanja. jer recimo onaj zdenkim naslac zanju staviti na akciju, ali sa kratkim rokom trajanja.
    Ja to VIŠE ne radim s cijelom kilom jer smo obnovili kuhinju. Sad imam hladnjak s puno manjim zamrzivačem nego prije (ali zato cijeli veliki hladnjak ne zauzima ogroman prostor u kutu). Jednostavno mi ne stane, ali nije da mi ne fali (navikla). Sad se prisiljavam da ne radim velike zalihe jer ih nemam gdje držati, a ledenica služi za skladištenje mesnih proizvoda koje baš ne mogu kupiti kad se sjetim (npr. donirao mi je kolega krvavice kad su imali kolinje).

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •