Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
one koje kupim od 250g u onoj foliji samo tako i stavim u zamrzivac, a ovaj od veronike prebacim cijeli u vrecicu sa zipom od tog obicno radim kolace, pa tu goradu samo izvdaidim odsijceme/otrgnem nozem koliko mi treba i vratim u frizer. mast je drugacija od vode sto se tice zamrzavanja, puno bze se otopi.
sad ste me iznenadile, da to svi ne radite. meni se cinilo da je to svima normalno. ono naletis na akciji maslac, kupis i ne razmisljas o roku trajanja. jer recimo onaj zdenkim naslac zanju staviti na akciju, ali sa kratkim rokom trajanja.
Ja to VIŠE ne radim s cijelom kilom jer smo obnovili kuhinju. Sad imam hladnjak s puno manjim zamrzivačem nego prije (ali zato cijeli veliki hladnjak ne zauzima ogroman prostor u kutu). Jednostavno mi ne stane, ali nije da mi ne fali (navikla). Sad se prisiljavam da ne radim velike zalihe jer ih nemam gdje držati, a ledenica služi za skladištenje mesnih proizvoda koje baš ne mogu kupiti kad se sjetim (npr. donirao mi je kolega krvavice kad su imali kolinje).