mi maslac uzmemo u veroniki 1,5 kg do 2 mjesecno, sve to pojedemo, nis ne zamrzavamo

gdje kupujete kukuruz za kokice?

mi ga normalno pecemo u visokoj rajngli, poklopim i tresem da se ne zapeku. kupim franckove, ne znam koje bi jos probala

nama je najbolja investicija u zadnje vrijeme pec za centralno koju smo kupili, a koja je i stednjak i ima i pecnicu. e ta pecnica nevjerojatno dobro i brzo pece, nikad mi se tako fino hrskavo nije ispekao krumpir u onoj pravoj pecnici! i puno brze! a sve to bez imalo struje
znaci, grije sobu, radijatore, kuha, pece i grije vodu za bojler. i jos smo ju nabavili rabljenu za 1000 kn, a nova je oko 10 tisuca.

mi nikad ne radimo pomfrit, ali zato volimo taj peceni krumpir u protvanu, pecem ga na hladno presanom suncokretovom ulju i prefino je. to ulje mi je otkrice, nije bas za ustedu, ko ni kuhanje na maslacu ili maslu, ali je jako fino, sve mi ima finiji okus. nije ga bas lako nabaviti, mi smo nasli nekog proizvodaca iz osijeka, ono iz uvoza mu nije ni do koljena.