Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5539

Tema: antirecesijske mjere u vasem kucanstvu

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Apsu prvotno napisa Vidi poruku
    S obzirom da imamo vikendicu (hvala deda ), troškovi isti ko i doma.. jedino skuplje je put.. u restoranima ne jedemo.
    uf, ovako i ja, kakvi restorani, al troškovi nisu isti. nas kafići ubiju. ja se toga ne odričem lol al ako hoćeš uštedjeti, onda su meni ti kafići na prvom mjestu.

u rijeci možda jednom tjedno, a na godišnjem bar 3 puta dnevno smo u birtijani jutarnja kava, pa jutarnje kupanje - tu se uglavnom samo isplivamo i idemo doma, pa ručak, pa popodnevno kupanje koje završava pivom uz zalazak sunca, pa večernji izlazak koji završava gemištom. il ako smo rastrošni - mohitom. ovo ne svaku večer, ali ako nije tako, a onda kod nekog doma kartamo, al to znači opet nešto spremiti za jesti, a nešto bome i za popit. plus klinci bar jedan sladoled dnevno. il kukuruz. il neke pi*darije po mjestu, ova manja.
    i tako mjesec dana
    i kako da troškovi budu isti kao doma, nikako.
    onda negdje nakon tjedan/dva mm-a ulovi panic attack. da smo previše potrošili pa počne ujutro doma kuhati kavu i izbacimo tu jutarnju. wow.
    al na benzinu uštedimo. osim puta, auto je uglavnom parkiran, možda 1-2 km dnevno.
    mislim da možda uštedimo i na hrani, koliko god je skuplje, jer jedemo stalno ribu - inćune, srdele, bugve, šarune pa onda iz početka. a mm nešto i ulovi.

ajd, bar na ulaznice ne trošimo. a i to znamo, recimo otići u np krka jednom za vrijeme go. svake treće godine :d
    Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 14.07.2014. at 11:32

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •